• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Xarxes socials

ACCIÓ és present a les xarxes i mitjans socials amb l’objectiu de mantenir oberts els canals de diàleg amb les empreses i els professionals i fomentar la competitivitat empresarial. T’animem que ens segueixis a les plataformes socials següents:

Twitter

El compte @accio_cat de Twitter ofereix informacions corporatives, actualitat de l’empresa catalana, informació dels serveis, programes i ajuts d’ACCIÓ, així com d’actes i convocatòries que organitzem. Des del compte @Catalonia_TI podràs seguir informacions en anglès de captació d’inversions estrangeres a Catalunya i continguts per a la promoció internacional de Catalunya com a destinació d’inversió estrangera.

Linkedin

ACCIÓ té una pàgina d’empresa a partir de la qual podràs estar al dia de les principals novetats de l’organització, d’informes i peces de coneixement empresarial, i de notícies relatives a l’empresa catalana. Catalonia Trade & Investment també compta amb la seva pròpia pàgina per fer difusió de les principals informacions sobre Catalunya al públic internacional. ACCIÓ també impulsa un grup corporatiu de debat i networking a LinkedIn, que exerceix de punt de trobada transversal per a l’empresa catalana.

Facebook i altres

ACCIÓ compta amb una finestra activa a Facebook a través de la qual podràs estar al dia de les principals informacions de l’organització. Igualment, ACCIÓ compta amb dos repositoris, un a Youtube i un altre a Slideshare. El primer conté els vídeos corporatius i del banc de coneixement, mentre que el segon agrupa les presentacions dels actes i jornades que organitza l'agència.

Tuits de @accio_cat

Canal ACCIÓ

Visualitza aquesta llista de distribució amb tots els vídeos publicats al nostre canal de Youtube. Hi podràs trobar tots els vídeos corporatius així com els vídeos de coneixement i de resum de jornades que organitzem.