• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Estats Units d'Amèrica

Always ahead (el país que sempre va un pas per endavant)

La primera economia del món és un país molt avançat tecnològicament, ben diversificat i amb un gran pes del sector serveis, que suposa més de dos terços del PIB. El sector industrial, que ha anat perdent importància durant els últims anys, representa una mica més del 12 % de la producció total. El sector agrícola, tot i que poc rellevant, té una productivitat alta.

Activitats i missions sobre els Estats Units d'Amèrica i l'Amèrica del Nord i Central

Consulta la informació d'activitats anteriors

Oportunitats de negoci als Estats Units d'Amèrica a l'Amèrica del Nord i Central

Wellness & Beauty

Estats Units

Wellness & Beauty


Els nord-americans es preocupen pel benestar corporal

La demanda de serveis de benestar va a l’alça als Estats Units, en un context on les tendències envers el menjar sa i la cura del cos augmenten.

Des de fa anys sorgeixen iniciatives tant des del sector privat com del sector públic per promocionar la salut i el benestar del cos. Durant els últims anys ha crescut la preocupació pel cos i van en augment els centres esportius, però també els espais on s'ofereixen serveis de benestar i bellesa que també es perceben com una necessitat pel que fa a la salut.

TIC i transformació digital

Estats Units

TIC i transformació digital


Big data, fintech i Internet of Things aplicats en tots els sectors

L’aplicació àmplia de les TIC en altres sectors representa una gran oportunitat per a les empreses catalanes a l'estat de Massachusetts.

Big data: unes 500 empreses purament big data operen a Massachusetts. En els darrers dos anys han aconseguit 2,4 bilions de dòlars en inversions i se n’han creat 53 de noves. Fintech: amb la combinació de serveis financers globals, les startups de big data i el talent de les universitats, aquest sector es posiciona com un dels més importants pel que fa a potencial de creixement. Internet de les coses: Massachusetts és un dels estats americans amb més potencial en IoT perquè que ja disposa de totes les peces clau per al desenvolupament d’aquest sector.

Energia i recursos

Estats Units

Energia i recursos


Suport del Govern de Massachusetts a les energies renovables

Des de 2009, el Govern de Massachusetts aposta per donar suport a les energies netes (solar, biomassa, tèrmica, biocombustibles avançats, eòlica, hidroelèctrica, etc.).

Cerquen també tecnologies en eficiència energètica (inclou emmagatzematge i smart grid (xarxa elèctrica intel·ligent), escalfament i refredament eficient i renovable (biofuels i bioquímics), transport (p.e. Fuel cells (cèl·lules de combustible) i hidrogen, híbrids, vehicle elèctric). El Massachusetts Clean Energy Center, Greentown Labs i the Engine (by MIT) en són els actors més destacats.

Tèxtil i moda

Estats Units

Tèxtil i moda


Sector Moda a Florida

Als Estats Units, les noves tendències del sector moda, sobretot informal, bany i roba per anar de creuer es presenten com una oportunitat interessant per a les empreses catalanes que treballen en aquest sector.

Arran de l’oportunitat detectada en el sector moda, aquest any s’organitza una Missió de Moda a Miami que portarà un grup d'empreses catalanes i del sud d'Europa dins del programa Intertex. Es farà un showroom, formació, reunions B2B, seminaris i desfilada de models.

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Estats Units: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial