ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Moscou
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Moscou

Vols fer negoci a Rússia, Ucraïna, Bielorússia i Kazahstan?

Vols que la teva empresa aprofiti el mercat rus? Vols trobar-hi nous clients, distribuïdors i col·laboradors? L'oficina de Moscou és el teu soci imprescindible per accedir eficaçment a una de les economies més poderoses del món.

La teva oficina a Moscou

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Moscou està dirigida per Elena Palaguina. Formada en Hispàniques a Moscou, ha desenvolupat tota la seva carrera en l’entorn empresarial en projectes de comerç internacional. Gràcies a aquesta trajectòria, coneix de primera mà com ajudar les empreses catalanes a fer negocis en un mercat tan complex com el de Rússia.

L'oficina exterior de Catalunya a Moscou es va obrir el 1991 i està situada al centre de la ciutat, prop del Kremlin. Tres consultores més completen l’equip.

L’oficina de Moscou treballa amb empreses de tots els sectors, tot i que predominen les que venen de les indústries del disseny i dels sistemes industrials. El servei ‘estrella’ de l’oficina és que, aprofitant la seva presència directa a Moscou, busca clients, proveïdors i distribuïdors a Rússia per a empreses catalanes.

Moscou

Ubicació

Khamovnicheskiy val, 12

119270, Moscú

Federació Russa