Les vendes del vi i cava, a l'alça

A Catalunya existeixen prop de 900 empreses i entitats dedicades a l'elaboració de vins i caves que posicionen els seus productes arreu del món. La facturació conjunta ha crescut fins als 1.600 € els últims anys.

Activitats i missions de l'àmbit de vins, caves i begudes

Consulta la informació d'activitats anteriors

Dijous, 30 novembre 2017
Dijous, 23 novembre 2017

Oportunitats de negoci vinculades als vins, caves i begudes

Camerun

Camerun

Costa d'Ivori

Ghana

Nigèria

Senegal

Alimentació

Vins, caves i begudes


Alimentació i consum a l'Àfrica occidental

Gràcies a l'increment recent de la classe mitjana i del seu poder adquisitiu, ha augmentat de forma important la demanda de productes de consum i d'alimentació de més qualitat, la qual cosa ha comportat l'obertura de nous centres comercials i cadenes de supermercats.
La indústria alimentaria local encara és incipient i no pot absorbir aquesta nova demanda. De fet, actualment més del 70% dels productes s'importen de l'estranger. Per tant, hi ha oportunitats per a les empreses d'alimentació que vulguin exportar en aquest país, sobretot en productes d'alimentació, especialment que tinguin conservació llarga, productes congelats, productes de consum diari, begudes alcohòliques i no alcohòliques.
Dinamarca

Dinamarca

Vins, caves i begudes


El consumidor danès està ben predisposat per adquirir més cava

A Dinamarca hi ha un gran desconeixement del cava català. A les grans superfícies es poden veure diferents vins escumosos d'altres zones geogràfiques a preus molt competitius, però el cava és pràcticament inexistent.
Malgrat aquesta escassa presència, el cava de gamma mitjana i alta agrada a Dinamarca. El consumidor danès és curiós i està interessat a conèixer alternatives a productes reconeguts d'altres zones geogràfiques. Actualment es poden trobar marques de cava representades a Dinamarca amb una venda notable, això pot ajudar a obrir la porta a altres marques de cava amb productes de qualitat.
Hong Kong

Hong Kong

Alimentació

Alimentació especialitzada i gurmet

Vins, caves i begudes


Alimentació especialitzada i gurmet

Hong Kong és un mercat depenent de les importacions, amb un 95 % de productes alimentaris i begudes importats de tot el món.
La producció local només representa el 7,8 % de verdures i el 7,1 % de carn de porc del consum local. La regió es troba oberta a tot tipus de productes alimentaris en el segment gurmet com ara: formatges, trufes, safrà, caviar, salses, conserves, xarcuteria, dolços, etc. Evidentment, els vins i altres begudes i olis també s’inclouen. Els productes espanyols més coneguts són els més típics: pernil ibèric, oli d’oliva i vins.
Estats Units

Estats Units

Vins, caves i begudes


Vins i caves - Promoció a tot el país

Estats Units és el país líder en consum de vi, seguit de França i Itàlia consumint 31.000 milers d’hl anuals.
El sector ha tingut un creixement anual del 3%. Des de l’any 1996, el consum de vi als Estats Units ha augmentat en mes del 51%. ACCIÓ Miami porta a terme el servei Catalan Wines USA, actiu des del 2010, i que ha donat suport a 64 cellers catalans en la seva entrada i/o consolidació en aquest mercat. El fet que el 72% dels cellers participants hagin tancat acords de distribució amb professionals nord-americans no només demostra l’èxit del servei, sinó també la bona oportunitat que el mercat presenta per als vins i caves catalans.

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Vins, caves i begudes: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial