Vins i caves de qualitat
A Catalunya existeixen més de 780 cellers dedicats a l'elaboració de vins i caves que posicionen els seus productes arreu del món. El nombre de treballadors suma prop de 26.000 persones.
Utilitzem Cookies pròpies i de tercers per a personalitzar el contingut de la web, proporcionar anuncis més rellevants per a vostè i els seus interessos així com per a analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre com vostè utilitza el nostre lloc web amb els nostres socis d'analítica. A continuació, pot acceptar totes les Cookies clicant el botó "Accepto" o configurar o rebutjar el seu ús clicant
AQUÍ.A Catalunya existeixen més de 780 cellers dedicats a l'elaboració de vins i caves que posicionen els seus productes arreu del món. El nombre de treballadors suma prop de 26.000 persones.
Contacta'ns
Aquest canvi és una oportunitat esperada per finalment poder competir amb els productes xilens, que s’han vist afavorits durant aquests anys pel que fa als aranzels. La introducció de més varietat de productes europeus influirà en el gust dels consumidors japonesos. Productes de la gastronomia mediterrània, com el formatge, el pernil, les olives, etc., s’acolliran més com a productes quotidians i familiars, a mesura que augmenti el consum de vi i cava.
A part del consum intern (Bèlgica és un país d'11 milions d'habitants), els importadors i distribuïdors reexporten als països veïns: Països Baixos, Luxemburg i Alemanya, sobretot. El professional belga busca vins i caves de qualitat, amb història i identitat. El cava és una de les begudes festives més apreciades en aquest país a un preu més assequible que el xampany.
Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci
Vols saber més sobre oportunitats de negoci?
Com a primera economia del món, els Estats Units presenten un bon marc de negoci per les empreses catalanes, especialment en els sectors de la salut digital, la indústria 4.0, els continguts digitals, les smart cities i el tèxtil i la moda, entre d'altres.
Bèlgica, amb Brussel·les com a capital i centre neuràlgic d'Europa, és la seu de les diferents institucions de la Unió Europea. Un mercat que ofereix oportunitats de negoci globals en sectors com l'alimentació gurmet, vins i caves o les smart cities.
A més de ser un dels líders de la Unió Europea, Alemanya és una economia industrial reforçada pels sectors de l’automoció, les infraestructures i la construcció, la química o la indústria de la maquinària.
El sector de l'alimentació i begudes és el primer sector de la indústria catalana amb una facturació global de 38.205 M€ i amb més de 160.000 empleats. Aquest estudi realitzat per ACCIÓ en repassa les principals xifres i les oportunitats més destacades a Europa, Amèrica o l’Àsia.
Com és el mercat del vi a Alemanya, Suïssa i Polònia? En parlem amb les Oficines Exteriors a Berlín i Varsòvia i amb dues empreses: el celler Coma d’en Bonet, que exporta a Alemanya, i amb la importadora a Polònia, Cava Sí!.
El Fòrum d’Inversió CAT SUD, celebrat a Tarragona, ha estat l’escenari per donar a conèixer les millors idees de negoci del sud de Catalunya que cerquen finançament.
L'any passat l'empresa Cafès Cornellà va obtenir els Cupons a la internacionalització d’ACCIÓ, a través de PIMEC, amb qui va fer un pla d'exportacions a França i Alemanya
Les corporacions viuen de primera mà la pressió per incorporar la innovació més radical. Les startups son una font d’oportunitats per ser disruptius en el nostre mercat; així ho han fet les empreses catalanes Gomà-Camps i Família Torres per col·laborar-hi.
L’acord d’associació econòmica entre la UE i el Japó, que ha entrat en vigor aquest 2019, elimina pràcticament totes les barreres aranzelàries en un sector on especialment els productors catalans de vins, caves i carn de porc se’n poden beneficiar
Les bodegues catalanes tenen bones oportunitats en un mercat madur com el germànic, interessat en producte de major qualitat; i en un país amb un paladar cada cop més educat i amb interès creixent pel vi com el polonès
La producció de vi al Regne Unit ha augmentat una mitjana del 2 % anual entre 2014 i 2018, però s'espera que la producció disminueixi un 8 % anual fins al 2022 i augmentin les importacions. De 2014 a 2018 les importacions han augmentat una mitjana d'un 1 % anual, però el 2017 ja ha canviat la tendència, han augmentat un 7 % de 2017 a 2018; de manera que el Regne Unit es converteix en una bona oportunitat d'exportació per a les empreses catalanes.