17/07/19. El dia que vas disrompre la teva empresa

El futur és ahir. La innovació no és suficient. Noves tecnologies creen i destrueixen models de negoci més ràpidament del que sospitem. Cap sector, cap empresa està a recer de la quarta revolució industrial. L’exponencialitat no és només una paraula afortunada, sinó el nou paradigma de la competitivitat empresarial.

El 17 de juliol et vam oferir una jornada única per sacsejar la teva empresa i conèixer les eines pràctiques amb què aprofitar la revolució de les tecnologies exponencials.

jornada
1jornada
empreses
400empreses
connexió
SV >> BCNConnexió Silicon Valley
transformació
100%transformació

Salim Ismail i OpenExO

Salim Ismail
Salim Ismail
OpenExO Chairman

L'Exponential Day d'ACCIÓ va ser una ocasió única per conèixer de primera mà el referent global de la disrupció al món empresarial.

Salim Ismail és l'autor del best-seller "Exponential Organizations" i de la metodologia que porta l'exponencialitat de la teoria a la pràctica. Ha estat membre fundador i Director Executiu de la Singularity University i actualment està impulsant OpenExO, la plataforma per accelerar la transformació de les empreses en organitzacions exponencials.

OpenExO, amb els seus principals actors, Salim Ismail i Francisco Palao, van ser els conspiradors necessaris per a l'Exponential Day #1. 

09.00 h - Programa obert

De 9 h a 13 h del matí, l’Exponential Day és una jornada oberta per a empreses innovadores, startups i professionals que volen sacsejar el seu negoci. 

 

8.30 h
Acreditació i accés al recinte
9.00 h
Benvinguda
Hble. Sra. Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement
9.30 h
La Revolució exponencial: tipologies, tendències i terratrèmols que transformaran el món de l’empresa tant si vols com si no vols
Salim Ismail, OpenExO Chairman
La ponència serà en anglès, sense traducció
10.30 h
Coffee please
11.00 h
Com exponencialitzar la teva empresa i (no) morir en l’intent
Francisco Palao, OpenExO vice-chairman
Amb la participació de l’empresa HP
12.00 h
Els protagonistes: 4 empreses catalanes davant els reptes de la revolució exponencial
Amb Vilynx, Girbau, Socialcar i Innomads (impulsat per Grup Forcadell)

14.30 h - 17.30 h: Exponential Workshop

La tarda de l’Exponential Day la vam convertir en un taller interactiu per tastar les metodologies exponencials a través d’exercicis o reptes pràctics.

Michal Chabasiewicz

Repte #1: Tecnologies exponencials
Vam seleccionar tres tecnologies que poden sacsejar un sector o una indústria a curt i mig termini. En vam analitzar els riscos i les oportunitats. Vam treballar sobre exemples i casos pràctics.

Josep M. Buades

Repte #2: Atributs exponencials
Com s’apliquen els 10 atributs de les organitzacions exponencials a les empreses? Vam analitzar de forma pràctica com s’interrelacionen i s’implementen aquests atributs.

Ramon Termens

Repte #3: Core vs. Edge
Què diferencia la innovació de la disrupció? Quins models de negoci neixen de l’economia de l’abundància? Vam identificar iniciatives “core” i iniciatives “edge” a través de casos reals.

Si et sap greu haver-t’ho perdut, explica’ns el teu projecte exponencial aquí.