ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Creativitat en constant evolució

El sector TIC mou a nivell global prop de 3.000 bilions d'euros, capitanejat pels Estats Units, que s'emporta prop d'una tercera part del pastís. A Catalunya, el hub TIC és un dels més grans d'Europa.

Oportunitats de negoci vinculades a les TIC i la transformació digital

Paraguai

Paraguai

TIC i transformació digital


Software i productes tecnològics per millorar les indústries i els serveis

Necessitat de modernitzar l'economia a través de productes i serveis tecnològics que puguin ajudar el Paraguai a millorar la productivitat

Desplegar més opcions de Software i productes tecnològics per millorar les indústries i els serveis

L'economia paraguaiana creixia a bon ritme abans de la pandèmia i es pronostica que continuarà sent així un cop superada la crisi sanitària. No obstant, la indústria i els serveis del país encara necessiten modernitzar-se, de manera que hi haurà oportunitats per als productes de software o tecnològics que puguin augmentar la productivitat i millorar l'experiència de l'usuari en el cas dels serveis.

Amagar més opcions de Software i productes tecnològics per millorar les indústries i els serveis
Marroc

Marroc

TIC i transformació digital


La digitalització dels sectors públic i privat

La digitalització és un pas essencial per al Govern, ja que la major part de la documentació i els processos encara existeixen en format paper.

Desplegar més opcions de La digitalització dels sectors públic i privat

Les empreses que puguin intervenir amb suport informàtic faran augmentar l’eficiència, gràcies a que permeten una gestió totalment electrònica de dades o documents. Sectors objectiu: governança per a tràmits online, augmentar la productivitat i la competitivitat de les empreses, licitacions, serveis online per a la salut, offshoring i sector educatiu.

Amagar més opcions de La digitalització dels sectors públic i privat
Vietnam

Vietnam

TIC i transformació digital


Centre d'IA a Quy Nhon

A la ciutat central de Quy Nhon, a la província de Binh Dinh, FPT Corporation està creant un centre d'intel·ligència artificial per tal de preparar recursos humans per a una futura smart city a la província.

Desplegar més opcions de Centre d'IA a Quy Nhon

El centre d'IA de Quy Nhon crearà un centre tecnològic per a la província central i més enllà. Aquest centre serà un imant per atreure a Quy Nhon no només experts nacionals i estrangers a la zona, sinó també una onada d'inversió de les empreses emergents, els fons d'inversió i altres institucions financeres.

Amagar més opcions de Centre d'IA a Quy Nhon
Xina

Xina

TIC i transformació digital


Les noves oportunitats de la indústria TIC a la Xina

La xarxa 5G millora encara més a la Xina, moltes indústries són capaces d’implementar l’actualització i la transformació i impulsar nous models de negoci.

Desplegar més opcions de Les noves oportunitats de la indústria TIC a la Xina

Després de l'aixecament de mesures per la covid-19, el govern central xinès va implementar iniciatives en el desenvolupament d’"internet industrial", incloses polítiques per a la construcció d'una nova infraestructura industrial digital, xarxes de comunicacions d'alta qualitat que abastin totes les regions i ciutats del país. Cal una actualització digital de les 100 principals empreses industrials de la Xina i fins a 1.000 empreses de serveis líders per permetre la transformació. Es recomana a empreses de tot el món que col·laborin en profunditat amb les empreses industrials de la Xina i els proveïdors de dades massives.

Amagar més opcions de Les noves oportunitats de la indústria TIC a la Xina

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

TIC i transformació digital: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial