• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Uruguai

Una porta d'entrada al mercat llatinoamericà

Aquest país de tres milions d'habitants compta amb un dels PIB per càpita més elevats d'Amèrica Llatina, juntament amb Xile, i és un dels més estables. Uruguai té una gran quantitat de zones franques que ofereixen servei de "Puerto Libre": les empreses poden emmagatzemar-hi i tractar-hi productes sense modificar la naturalesa dels mateixos fins que no s'introdueixen efectivament al país.

Oportunitats de negoci a l'Uruguai i a l'Amèrica del Sud

Continguts digitals i audiovisuals

Argentina

Continguts digitals i audiovisuals

TIC i transformació digital


Sector TIC en augment

A l'Argentina cada cop hi ha més oportunitats per a empreses catalanes especialitzades en les diferents especialitats dels sectors TIC.
Són abundants en el camp de la programació, la realització d'aplicatius i continguts mòbils, la creació de continguts, l'entreteniment i el joc. Així mateix, també hi ha bones expectatives de negoci internacional en el sector del comerç electrònic, la televisió digital i per cable, la publicitat digital i les xarxes socials.
Smart Cities

Xile

Smart Cities


Ciutats xilenes volen reforçar l'ús de les tecnologies per a la seva gestió

Xile és un país que té tradició en l'ús dels sistemes TIC. Les municipalitats xilenes estan apostant fortament per la gestió eficient de les ciutats.
Mitjançant l'ús de les noves tecnologies, Xile vol ajudar el país a donar un salt endavant en la gestió de les ciutats, fent que alhora siguin sostenibles. A causa de problemes recurrents de mobilitat, seguretat i gestió de recursos, les ciutats xilenes necessiten aquest tipus de solucions.
Salut i equipaments mèdics

Colòmbia

Salut i equipaments mèdics


Instruments mèdics i per a laboratoris

Els productes de salut i instruments mèdics són béns bàsicament d'importació en no existir producció nacional.
Colòmbia, amb 48 milions d'habitants, és el tercer país més poblat de l'Amèrica Llatina. Disposa d'una quinzena d'hospitals considerats entre els millors del continent, així com facultats de medicina de prestigi. S'està promocionant el sector turisme de salut, en principi per a tractaments d'estètica, però també per a altres tipus d'intervencions quirúrgiques més complexes.
Energia i recursos

Perú

Energia i recursos


Indústries extractives: incorporació de processos per contaminar menys

Perú és un país amb una gran indústria extractiva de minerals (coure, or, grafè, zinc...), els processos dels quals són molt contaminants.
El país necessita incorporar processos que puguin mitigar l'impacte d'aquestes indústries sobre el medi ambient i la població. Empreses especialitzades en el tractament d'aigües, la gestió de residus, etc. poden tenir bones oportunitats en aquest àmbit, on Perú té un marge de millora ampli.

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?