• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Uruguai

Una porta d'entrada al mercat llatinoamericà

Aquest país de tres milions d'habitants compta amb un dels PIB per càpita més elevats d'Amèrica Llatina, juntament amb Xile, i és un dels més estables. Uruguai té una gran quantitat de zones franques que ofereixen servei de "Puerto Libre": les empreses poden emmagatzemar-hi i tractar-hi productes sense modificar la naturalesa dels mateixos fins que no s'introdueixen efectivament al país.

Oportunitats de negoci a l'Uruguai i a l'Amèrica del Sud

Infraestructures i construcció

Argentina

Infraestructures i construcció


Pla 2016-2019: impuls per millorar les infraestructures

A través del Pla 2016-2019, l'Argentina pretén modernitzar i ampliar totes les seves infraestructures de transport i comunicacions.
Es preveu construir 2.800 quilòmetres de noves autopistes i altres obres de xarxa viària amb una inversió de 12.500 milions de dòlars. També es preveu la construcció o rehabilitació de 3.000 quilòmetres de vies ferroviàries per valor de 4.400 milions. Es destinaran, a més, 900 milions per a la modernització dels aeroports, 1.075 milions per a la millora de ports i fins a 4.400 milions d'inversions per millorar la mobilitat urbana i connexió de la ciutat de Buenos Aires amb la província.
Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip

Perú

Maquinària, metal·lúrgia i béns d'equip


Necessitat de millorar els processos productius per guanyar competitivitat

Perú està tancant acords de Lliure Comerç amb diferents països del món i és per aquest motiu que la seva indústria, molt depenent de l'extracció de recursos, necessita posar-se al dia per poder ser competitiva i exportar arreu del món.
Necessita incorporar maquinària i béns d'equip per innovar en els processos productius i fer productes de més valor afegit, de forma més eficient, que puguin ser competitius davant dels productes que importa i exportar els seus productes arreu del món.
Energia i recursos

Xile

Energia i recursos


Necessitat de millorar la gestió dels residus i el tractament de l'aigua

Xile necessita gestionar amb eficiència els residus, millorar els tractaments d'aigua i de l'energia, etc., ja que encara hi ha una mancança en aquest tipus de tecnologies.
Hi ha una gran necessitat de millorar la gestió dels residus i el tractament de l'aigua i les empreses catalanes d'aquest sector tenen una bona oportunitat per entrar en aquest país. Poden entrar a Xile de la mà d'un soci local o bé de la mà d'una gran empresa que hagi guanyat algun concurs públic.
Química i plàstics

Colòmbia

Química i plàstics


Productes químics intermedis per a processos industrials

Colòmbia disposa d'una producció de petroli i d'una indústria d'hidrocarburs important.
La indústria demanda productes químics d'altes prestacions que optimitzin processos productius i respectin el medi ambient. També, hi ha demanda de productes finals, que incorporin valor afegit i que serveixin per millorar les característiques o per allargar la vida útil d'un producte, com en el cas del moble i de la fusta.

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?