ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Meet The Buyer
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Meet The Buyer

Accedeix a compradors de tot el món

T’agradaria conèixer a grans importadors o distribuïdors d'arreu del món? ACCIÓ posa al teu abast el coneixement i els contactes de la xarxa d’Oficines Exteriors per presentar-te oportunitats de negoci del teu sector provinents de compradors internacionals.

En un moment com l’actual, en què viatjar és complicat i la virtualitat és més present que mai, Meet The Buyer et dona accés directe a importadors i distribuïdors internacionals a través de reunions individuals telemàtiques. Amb aquest servei, tens l’oportunitat de presentar els teus productes a grans compradors amb necessitats d'aprovisionament.

Repassa les següents convocatòries i reuneix-te amb grans compradors mundials!

Què ofereix?

Davant la dificultat actual de viatjar o d’assistir a fires internacionals, el servei gratuït Meet The Buyer t’ofereix conèixer de primera mà noves oportunitats de negoci sorgides d'importadors i distribuïdors d’arreu del món.

ACCIÓ, a través de les Oficines Exteriors, capta les demandes de compradors de diferents països i sectors que poden oferir les millors oportunitats de negoci internacional a les empreses catalanes. A partir d’aquí, les empreses participants que més s'ajustin al perfil desitjat seran escollides pels importadors en funció de les seves necessitats.

Les empreses seleccionades podran gaudir de reunions telemàtiques i individualitzades amb compradors interessats en un producte com el seu.

Sol·licita més informació sobre el Meet The Buyer.

Com funciona?

Meet The Buyer et proposa una agenda de reunions cara a cara amb potencials compradors internacionals seguint els següents passos:

  1. Repassa qui són els propers buyers i el seu sector d’interès i sol·licita una entrevista virtual cara a cara. A cada una de les fitxes dels compradors hi trobaràs tota la informació de l’empresa importadora corresponent i, a més, la descripció dels productes concrets que busca
  2. El comprador, amb l’assessorament de l’equip de les Oficina Exteriors, escollirà els proveïdors que més s’adaptin a les seves necessitats per celebrar la trobada
  3. Si la teva empresa és una de les que ha interessat al buyer, fixarem una data i hora de reunió on també hi participarà un consultor d’ACCIÓ. A més, i per millorar-ne l’experiència, cada trobada es realitzarà a través d’una plataforma única que facilita la interacció entre proveïdors i compradors
  4. Acabada la reunió, les empreses rebran el seguiment i l’assessorament d’ACCIÓ

Sol·licita més informació sobre el Meet The Buyer.

A qui va dirigit?

Meet The Buyer és un servei gratuït i va dirigit a empreses catalanes exportadores que busquen ampliar les seves vendes internacionals a través de reunions telemàtiques amb nous potencials compradors. Les empreses inscrites al Catalonia Industry Suppliers tindran prioritat d’accés a les reunions.

Cada un dels buyers es dirigirà a un sector d’empreses diferent i de mida variable en funció dels requeriments i necessitats que tingui.

Sol·licita més informació sobre el Meet The Buyer.