ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Índia

Un mercat en ple creixement

Oportunitats de negoci a l'Índia i a l'Àsia meridional

Química i plàstics

Índia

Química i plàstics


Sector químic a l'Índia: 3r mercat més important de l'Àsia i 6è del món.

La indústria química a l’Índia ha evidenciat un creixement important en els últims anys. El segment de les especialitats químiques representa el 31,8%, mentre que els polímers i plàstics representen el 37,6% de la indústria química.

Desplegar més opcions de Sector químic a l'Índia: 3r mercat més important de l'Àsia i 6è del món.

L'augment de la demanda a l'Índia s'ha produït, en part, gràcies a les sancions que diversos països han aplicat a la Xina i a les estrictes normes ambientals que s'estan adoptant. Existeixen nombroses oportunitats en els segments de petroquímica, els polímers, els pigments i altres productes que compleixin amb les normatives mediambientals, tant per a la confecció de tèxtils com per a la química industrial en general. Altres subsectors d'interès són els pigments, les essències, els saboritzants, els productes químics per al refinament de metalls, etc.

Amagar més opcions de Sector químic a l'Índia: 3r mercat més important de l'Àsia i 6è del món.
Alimentació

Índia

Alimentació


Oportunitats en aliments frescos i elaborats a l'Índia

L’Índia, tot i ser el principal productor d'aliments, segueix important aliments en gran quantitat. Amb una població aproximada de 1.380 milions d'habitants, el 19% dels quals corresponen a la classe mitjana, busca productes variats i de qualitat.

Desplegar més opcions de Oportunitats en aliments frescos i elaborats a l'Índia

L’Índia és un gran consumidor de fruita, i no n’hi ha prou amb la producció local per satisfer les necessitats del país. El mercat indi importa una gran quantitat de fruita des de països llunyans, com Espanya o Nova Zelanda. Hi ha un interès especial per les pomes, les fruites d'os (préssecs, cireres...) i els cítrics, entre altres varietats. D'altra banda, l’Índia també presenta oportunitats nínxol en algunes categories de productes elaborats de qualitat.

Amagar més opcions de Oportunitats en aliments frescos i elaborats a l'Índia
Construcció sostenible i infraestructures

Índia

Construcció sostenible i infraestructures


Alta demanda de millores en infraestructures en ciutats de tier 2 i 3

Es tracta d'un sector que creix amb un CAGR del 7 % i que rep el suport del Govern indi. Alguns dels projectes de la iniciativa són 72.000 km de carreteres, 9.000 km de corredor econòmic, 2.000 km d'obres costaneres i la implementació d'autopeatges.

Desplegar més opcions de Alta demanda de millores en infraestructures en ciutats de tier 2 i 3

El Govern indi ha engegat un programa anomenat National Infrastructure Pipeline, a través del qual planeja invertir 102 milions de rúpies en obres d'infraestructura amb la participació de l'Administració central i estatal en un 39 % cadascuna, i del sector privat en un 22 %. Els projectes es realitzaran en els sectors de l'energia, les carreteres, el desenvolupament urbà, ferroviari i les comunicacions.

Amagar més opcions de Alta demanda de millores en infraestructures en ciutats de tier 2 i 3
Salut i serveis sanitaris

Índia

Salut i serveis sanitaris


La indústria ramadera i dels animals és una de les més importants

Es tracta d'una indústria que va arribar als 67 milers de milions de rúpies el 2021, amb un CAGR del 9,52 %, i és un mercat important per a tots els tipus de bestiar.

Desplegar més opcions de La indústria ramadera i dels animals és una de les més importants

Està composta en un 51 % per animals de granja, un 35 % per aviram, un 8 % per animals d'acompanyament, 5 % per aigua i un 1 % per altres subsectors. És el mercat exportador de boví més gran per volum, i també s'hi estan impulsant granges de porcs de qualitat. Les necessitats de millores en salut animal estan creixent.

Amagar més opcions de La indústria ramadera i dels animals és una de les més importants

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Índia: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial