ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Corea del Sud

El més ferotge dels tigres asiàtics

Oportunitats de negoci a Corea del Sud i a l'Extrem Orient

Alimentació

Corea del Sud

Alimentació


Aliments alternatius/intoleràncies al gluten i la lactosa

Seguint la tendència mundial, el concepte d'alimentació vegana i de dieta saludable s'està estenent àmpliament a Corea del Sud. Per tant, les grans empreses de la indústria alimentària sud-coreana se centren en l'expansió en aquest mercat.

Desplegar més opcions de Aliments alternatius/intoleràncies al gluten i la lactosa

En comparació amb l'interès creixent i la població vegana, hi ha menys varietat d'aliments alternatius i aliments sense gluten/lactosa. Només uns quants grans productors d'aliments vegans dels EUA i Europa venen els seus productes a Corea del Sud. Per tant, considerem que hi ha una oportunitat de negoci internacional perquè les empreses catalanes entrin al mercat sud-coreà. Segons l'associació Korea Vegan, hi ha més de 2.500.000 de vegans, una xifra 10 vegades més gran que la de 2008.

Amagar més opcions de Aliments alternatius/intoleràncies al gluten i la lactosa
Moble i hàbitat

Corea del Sud

Moble i hàbitat


Productes de disseny interior d'automuntatge

Possibilitats per a productes de decoració i interiorisme de disseny (mobles i llar) amb augment de l'interès dels consumidors en productes d'automuntatge.

Desplegar més opcions de Productes de disseny interior d'automuntatge

Els productes europeus de la llar són atractius per al mercat coreà, especialment els de Barcelona, que s’associa amb Gaudí i una ciutat del disseny. La pandèmia ha fet que els consumidors inverteixin més en productes per a decorar les seves llars, des de productes luxosos (mobles i estris de cuina) fins a productes per a fer servir amb nens i en família.

Amagar més opcions de Productes de disseny interior d'automuntatge
Economia circular

Corea del Sud

Economia circular


Tecnologies de tractament i gestió de residus

Amb la regulació més estricta aplicada a partir del 2020 per a la gestió de residus i la tendència a l’economia circular, la indústria busca millors tecnologies i experiència per al medi ambient.

Desplegar més opcions de Tecnologies de tractament i gestió de residus

Com a estratègia de sortida de la pandèmia, el govern coreà llança el programa Green New Deal per reduir l'emissió i protegir millor el medi ambient de la indústria. S'espera que tingui més residus al país a causa de la prohibició del comerç de residus entre països. A causa de la regulació més estricta, la indústria augmentarà la inversió en tecnologia de tractament de residus, com ara residus mèdics/bio, residus de la construcció, residus químics, etc.

Amagar més opcions de Tecnologies de tractament i gestió de residus
Tèxtil i moda

Corea del Sud

Tèxtil i moda


Cuir vegà, material sostenible i roba d'exterior, activa i fàcil de portar

Últimament els clients estan més conscienciats amb la moda ecològica i sostenible per al medi ambient. Com que el consum ètic és tendència, els consumidors prefereixen comprar roba fabricada amb materials sostenibles.

Desplegar més opcions de Cuir vegà, material sostenible i roba d'exterior, activa i fàcil de portar

Les marques de moda ràpida també aposten per la moda sostenible, atès que els consumidors estan oberts a provar roba nova feta amb matèries primeres orgàniques o reciclades. El mercat de la roba activa de les generacions més joves sembla tenir més possibilitats ara per ara. Els fabricants de teixits ecològics o marques de roba sostenible de Catalunya poden entrar al mercat sud-coreà.

Amagar més opcions de Cuir vegà, material sostenible i roba d'exterior, activa i fàcil de portar

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Corea del Sud: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial