ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Un pol d'investigació i d'atracció d'inversions estrangeres

Oportunitats de negoci vinculades a l'àmbit de la indústria farmacèutica

Eslovènia

Eslovènia

Indústria farmacèutica


Oportunitats en el sector farmacèutic eslovè

El sector farmacèutic eslovè, liderat per les empreses Lek i Krka, té una forta tradició al país. Pel que fa a la demanda de medicaments, no ha parat de créixer.

Desplegar més opcions de Oportunitats en el sector farmacèutic eslovè

Segons l'Institut de la Salut d'Eslovènia, la demanda de productes farmacèutics al país equival a prop de 600 milions d'euros anuals, la qual cosa suposa una despesa per habitant superior a la mitjana de la UE, i es pronostica un creixement anual de la demanda d'un 1,5 %. Són especialment interessants les especialitats relacionades amb les malalties cardiovasculars, l'oncologia i els complements alimentaris.

Amagar més opcions de Oportunitats en el sector farmacèutic eslovè
Irlanda

Irlanda

Indústria farmacèutica


La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda

Irlanda compta amb la presència de grans multinacionals i empreses locals que conformen uns dels sectors farmacèutics i biotecnològics més vibrants d’Europa, amb un valor exportador de 150.000 i 22.000 milions d’euros respectivament.

Desplegar més opcions de La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda

L'atenció sanitària pública és proporcionada pel Servei de Salut d’Irlanda (HSE), tot i que els proveïdors sanitaris privats també tenen una alta presència. Existeixen oportunitats en l’àmbit dels equipaments i els dispositius. També en l’àmbit de la salut digital, el sistema de salut pretén millorar processos i treballar amb un major nombre de pimes. Tanmateix, no es pot deixar de banda el sector dels centres assistencials per a gent gran, també d’àmbit privat, que poden ser un primer pas d’entrada al mercat.

Amagar més opcions de La indústria farmacèutica: sector clau a Irlanda
Ruanda

Ruanda

Indústria farmacèutica


Oportunitats per als medicaments genèrics

Ruanda és aplaudida per oferir accés universal a la sanitat, amb més del 84 % de la població amb accés a una assegurança mèdica i a la sanitat primària. Aquesta cobertura ha augmentat la demanda de medicaments.

Desplegar més opcions de Oportunitats per als medicaments genèrics

L'augment de la demanda de medicaments ofereix oportunitats de fabricació local a inversors privats particulars o en col·laboració amb el Govern. Els plans per a transformar el sector farmacèutic, de baix rendiment comparat amb mitjanes internacionals i regionals, són optimistes. Actualment, la producció local de medicaments és encara molt baixa. Tanmateix, això canviarà amb l'entrada de nous actors en el mercat, com Apex Biotech. Encara que les importacions superen amb escreix a les exportacions, la taxa de creixement anual composta del 14 % fins al 2024 en l'exportació de medicaments mostra el camí que seguirà el sector farmacèutic ruandès. Per tant, es preveuen inversions per a fabricar medicaments o subministrar maquinària i equips.

Amagar més opcions de Oportunitats per als medicaments genèrics
Colòmbia

Colòmbia

Indústria farmacèutica


Colòmbia cerca liderar el sector farmacèutic de la regió

Colòmbia s'ha consolidat com el tercer mercat de fàrmacs a l'Amèrica Llatina, gràcies a la creixent indústria de producció i comercialització de medicaments amb i sense recepta, a més de l'arribada al país de les principals multinacionals del sector.

Desplegar més opcions de Colòmbia cerca liderar el sector farmacèutic de la regió

Per a aconseguir l'objectiu de ser líder regional, Colòmbia encara necessita millorar els seus processos i capacitats productius, de manera que en els propers anys necessitarà accedir a noves tecnologies, serveis i aliances comercials que la facin més competitiva. És per això que els productes amb un major valor afegit, tant pel que fa a fàrmacs, medicaments de venda lliure com a producció de vacunes, medicaments biotecnològics i matèries primeres (ingredients actius i excipients), poden tenir una bona receptivitat. Tot això amb la finalitat de satisfer la demanda de mercat, complementar l'oferta de la indústria nacional i millorar l'accés als mercats internacionals.

Amagar més opcions de Colòmbia cerca liderar el sector farmacèutic de la regió

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Àmbit de la indústria farmacèutica: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial