ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

L'abast multiplicador d'un sector transversal

Oportunitats de negoci vinculades al sector industrial de la maquinària i béns d'equip

Camerun

Camerun

Maquinària i béns d'equip


Tecnologia Industrial al Camerun

El Camerun és la porta d'entrada a l'Àfrica Central i té la base industrial més desenvolupada de la regió. Les indústries més importants són: l'agroalimentària, la cosmètica i farmacèutica, la plàstica i la dels materials de construcció.

Desplegar més opcions de Tecnologia Industrial al Camerun

El Camerun importa la gran majoria dels seus béns d'equips: maquinària de processament i de packaging, però també enginyeria i consultoria per acompanyar el seu creixement industrial. Molts dels productes fabricats al Camerun s'exporten als països veïns, de manera que el país es posiciona com la base industrial de la regió CEMAC.

Amagar més opcions de Tecnologia Industrial al Camerun
Estats Units

Estats Units

Maquinària i béns d'equip


Maquinària tecnològica per a transformar la indústria

Les empreses estatunidenques productores estan a la recerca contínua d'avenços tecnològics que els aportin solucions per a millorar la producció i continuar sent competitives internacionalment.

Desplegar més opcions de Maquinària tecnològica per a transformar la indústria

El baix atur (previsió d'un 3,8 % per al 2022/23) i l’escassetat de mà d’obra fan que l'automatització sigui una necessitat. El nombre de robots industrials ha donat força a la indústria. La percepció de qualitat i innovació dels productes europeus obre una finestra d'oportunitats per a les empreses catalanes de maquinària i béns de consum. La tecnologia, la innovació i la sostenibilitat són les qualitats més valorades pels compradors dels EUA.

Amagar més opcions de Maquinària tecnològica per a transformar la indústria
Irlanda

Irlanda

Maquinària i béns d'equip


Maquinària i béns d'equip a Irlanda

Amb un sector manufacturer que representa prop d'un 30 % del PIB, Irlanda és una economia activa en diferents àmbits manufacturers, des del farmacèutic o el de l'electrònica, fins a la producció d’aliments, els embalatges o la construcció.

Desplegar més opcions de Maquinària i béns d'equip a Irlanda

Les oportunitats comercials a Irlanda solen ser menys explorades a causa de la petita mida del mercat. Tot i això, Irlanda és un país amb una activitat manufacturera oberta a escoltar propostes, i les traves que suposa el Brèxit per les importacions del seu principal soci comercial, el Regne Unit, poden suposar una oportunitat per a la cerca de nous proveïdors.

Amagar més opcions de Maquinària i béns d'equip a Irlanda
Canadà

Canadà

Maquinària i béns d'equip


Es cerquen solucions d'automatització per a mitigar la manca de mà d'obra

Next Generation Manufacturing Supercluster of Canada: la xarxa de fabricació avançada del Canadà és una constel·lació d'empreses industrials i noves empreses, investigadors i inversors, i laboratoris finançats pel Govern, entre d'altres.

Desplegar més opcions de Es cerquen solucions d'automatització per a mitigar la manca de mà d'obra

Next Generation Manufacturing Supercluster of Canada: la xarxa de fabricació avançada del Canadà és una constel·lació d'empreses industrials i noves empreses, investigadors i inversors, i laboratoris finançats pel Govern, entre d'altres. Actualment, el nou superclúster de fabricació avançada ha aprovat 167 projectes, ha invertit 605 milions de CAD, ha creat 963 ocupacions secundades directament per projectes amb 4.716 socis i s'espera que es creïn 12.000 llocs de treball en els pròxims 10 anys.

Amagar més opcions de Es cerquen solucions d'automatització per a mitigar la manca de mà d'obra

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Sector industrial de la maquinària i béns d'equip: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial