ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Nova Zelanda

Informes país

La distància no és un objecte insalvable per a les exportacions catalanes a Nova Zelanda, que es concentren principalment en carn de porc, maquinària i olis vegetals. Són gairebé 1.000 empreses catalanes les que exporten al país.

Oportunitats de negoci a Nova Zelanda

Les infraestructures i la construcció, l’alimentació, l’energia i l’agricultura són els principals sectors per volum de negoci a Nova Zelanda. En creixement per volum de negoci destaquen els vins, caves i begudes, la indústria farmacèutica i les infraestructures i la construcció.

En importacions, els principals proveïdors de Nova Zelanda són la Xina, Austràlia, els Estats Units i el Japó que hi venen majoritàriament automoció, energia i maquinaria i béns d’equip.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Nova Zeldanda:

  • Productes de qualitat i innovadors. Creix l’interès pels productes alimentaris gurmet de cultures d’arrel llatina (espanyols, italians, mexicans, etc.) i es diversifica el gust per cuines d’arreu del món. Oportunitat per als productes gurmet d’arribar a un mercat amb una forta economia i capacitat de despesa.
  • Maquinària de processament d'aliments i d'envasat. La indústria alimentària representa el 54% del total d'exportacions del país. Aquesta indústria necessita maquinària i productes complementaris per créixer.
  • Equipament mèdic innovador i de qualitat. Les compres d’equipament mèdic, òptic i de mesura van augmentar un 9,6% l’any 2019. Les empreses catalanes amb productes innovadors i de qualitat tenen oportunitat dins aquest mercat. Nova Zelanda disposa d’un sistema sanitari modern, dotat amb equipament importat principalment dels Estats Units, Europa i el Japó. Nova Zelanda és un mercat interessant, perquè diversifica els mercats en què les empreses catalanes del sector estan treballant. Demanda de productes d'alta tecnologia competitius amb preu.

Consulta totes les dades sobre Nova Zeldanda i les millors oportunitats que ofereix a la Nota Econòmica Nova Zeldanda (document .PDF).