ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Un pol d'investigació i d'atracció d'inversions estrangeres

Oportunitats de negoci vinculades a l'àmbit de la indústria farmacèutica

Brasil

Brasil

Indústria farmacèutica


Demanda de principis actius motivada per la producció local de fàrmacs

El Brasil ha desenvolupat una potent indústria farmacèutica local, moguda tant pel desenvolupament econòmic i social del país com per les mesures públiques de foment dels medicaments genèrics.

Desplegar més opcions de Demanda de principis actius motivada per la producció local de fàrmacs

Les oportunitats en el sector farmacèutic brasiler es concentren principalment en l'exportació de principis actius, que nodreixen la producció de medicaments convencionals i genèrics. Així mateix, la consolidació de la indústria local en aquest sector obre noves oportunitats per a transferències de tecnologia.

Amagar més opcions de Demanda de principis actius motivada per la producció local de fàrmacs
Itàlia

Itàlia

Indústria farmacèutica


El canal farmàcia a Itàlia

El canal farmàcia ofereix moltes oportunitats a Itàlia, per als medicaments ètics, productes OTC, dispositius mèdics, productes cosmètics i complements alimentaris (dels quals Itàlia n'és el mercat líder europeu).

Desplegar més opcions de El canal farmàcia a Itàlia

La distribució en el canal farmàcia a Itàlia reflecteix en gran part l'estructura de la distribució espanyola. El mercat compta amb la presència d'unes 25.000 farmàcies i parafarmàcies. Això no obstant, aquest està evolucionant cap a una pròxima liberalització, de la qual ja s'observen les primeres creacions de cadenes farmacèutiques. El mercat és receptiu per a noves empreses que ofereixen productes diferenciats (que tenen un valor afegit) respecte a l'oferta corrent o bé per a aquelles que proposin serveis de contract manufacturing o enfocats a la marca blanca.

Amagar més opcions de El canal farmàcia a Itàlia
Canadà

Canadà

Indústria farmacèutica


El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món

Entre les àrees emergents dels productes biofarmacèutics, es troben les teràpies gèniques i cel·lulars i les nanomedecines. La recerca i el desenvolupament de medicaments es duen a terme cada vegada més a través de socis externs.

Desplegar més opcions de El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món

Entre 2011 i 2018, les exportacions i importacions canadenques de productes farmacèutics van augmentar entre un 143 % i un 58 %, respectivament. Els Estats Units són el principal soci comercial del Canadà, amb un 64 % de les exportacions i un 29 % de les importacions el 2020. D'altra banda, el 48 % de les importacions provenen de la Unió Europea. Els productes farmacèutics són el segon component més important de la despesa sanitària, i representen gairebé un 15 % de la despesa total.

Amagar més opcions de El Canadà és el novè mercat farmacèutic del món
Romania

Romania

Indústria farmacèutica


Productes farmacèutics sense recepta i equipament mèdic

La necessitat de modernització de la salut pública juntament amb el desenvolupament del sector privat durant els últims anys està propiciant bones oportunitats per a les empreses del sector.

Desplegar més opcions de Productes farmacèutics sense recepta i equipament mèdic

Durant els últims anys, l'evolució del mercat sanitari privat en termes del desenvolupament de nous mètodes de diagnòstic ha propiciat importants inversions en nous centres de salut, clíniques o hospitals privats al país. Pel que fa al sector públic, si bé les inversions en equipament s'han incrementat en els últims anys, especialment en el cas dels grans hospitals, el ritme de desenvolupament és lent. La crisi del coronavirus ha exercit pressió sobre els hospitals públics, en els quals no s'ha invertit gaire en els últims anys. Hi ha una necessitat immediata d'inversions en equipaments moderns i també consumibles.

Amagar més opcions de Productes farmacèutics sense recepta i equipament mèdic

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Àmbit de la indústria farmacèutica: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial