ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Les tècniques de salut més avançades

Oportunitats de negoci vinculades a la salut i als serveis sanitaris

Panamà

Panamà

Salut i serveis sanitaris


Equipament mèdic per al tractament de malalties

Panamà disposa d'una creixent indústria de serveis de salut d'altes prestacions d'abast regional que requereixen equips mèdics avançats.

Desplegar més opcions de Equipament mèdic per al tractament de malalties

Hospitals de referència i un ecosistema creixent de clíniques i hospitals privats incorporen paulatinament nous equips mèdics d'alta tecnologia (diagnòstic, tractaments no invasius, tecnologia làser i fotònica, etc.) per oferir tractaments sanitaris d'avantguarda. Centres de recerca especialitzats com INDICASAT i ICGES executen projectes d'aplicació de noves tecnologies.

Amagar més opcions de Equipament mèdic per al tractament de malalties
Polònia

Polònia

Salut i serveis sanitaris


Tecnologia associada al sector de la salut

S'observa un increment de les despeses en el sector públic de salut i un desenvolupament del sector privat, tendències que s'han de mantenir després de la COVID-19. El repte són les llargues llistes d'espera i solucionar els problemes de la COVID-19.

Desplegar més opcions de Tecnologia associada al sector de la salut

Es nota demanda per solucions telemèdiques per millorar la qualitat de les teleconsultes i el seguiment de malalts (biosensors i dispositius de seguiment). Creix l’interès per dispositius portables i per una creixent durada de la vida (80 anys aprox. el 2030), es demanden solucions mèdiques per al segment de l'economia de plata. Calen solucions contra les malalties cardiovasculars i la diabetis i que permetin la detecció primerenca del càncer. Són interessants les ofertes d'impressió 3D que permeten la personalització de pròtesis. Es busquen solucions d’intel·ligència artificial que es puguin usar en prevenció i tractament. Interessa l'ús de la realitat virtual, p. ex., en el tractament de malalties psíquiques, educació o cirurgia.

Amagar més opcions de Tecnologia associada al sector de la salut
Perú

Perú

Salut i serveis sanitaris


Equipaments hospitalaris i sector salut

Al Perú, la pandèmia a fet aflorar l'estat de deixadesa en què es trobava el sistema de salut (públic i privat). Cal una renovació i modernització.

Desplegar més opcions de Equipaments hospitalaris i sector salut

La baixa quantitat de llits hospitalaris i de llits d'UCI al país ha fet que el govern es prengui com a repte prioritari la modernització del sistema de salut.
És molt necessària la construcció de nous hospitals a totes les regions del país, així com la modernització dels existents.

Amagar més opcions de Equipaments hospitalaris i sector salut
República Dominicana

República Dominicana

Salut i serveis sanitaris


Equips mèdics, serveis de salut i infraestructures hospitalàries

República Dominicana és el primer país d'Amèrica Llatina (19è entre 46 estats) en el rànquing de l'Índex de Turisme Mèdic, ja que genera un ingressos de 226 milions de dòlars l'any 2019.

Desplegar més opcions de Equips mèdics, serveis de salut i infraestructures hospitalàries

El turisme mèdic requereix d'infraestructura clínica i equips avançats per oferir serveis mèdics d'estàndard internacional i aprofitar la provisió de tractaments mèdics especialitzats (cirurgia estètica i altres tractaments) i la connectivitat i infraestructura hotelera existent al país.

Amagar més opcions de Equips mèdics, serveis de salut i infraestructures hospitalàries

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Salut i serveis sanitaris: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial