ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Eslovènia

Informes país

Els vehicles, els aparells i material elèctric i els productes farmacèutics, són els protagonistes de les exportacions catalanes a Eslovènia. Hi ha més de 1.000 empreses catalanes que exporten al país alpí.

Oportunitats de negoci a Eslovènia

A Eslovènia els principals sectors per volum de negoci han estat les infraestructures i la construcció, la transformació del metall i altres materials i la logística de mercaderies. Per creixement de volum de negoci destaquen els serveis de mobilitat i els videojocs.

Alemanya, Suïssa i Itàlia són els principals proveïdors d’Eslovènia que importa principalment automoció, química i plàstics i maquinària i béns d’equip.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Eslovènia:

  • Logística, comerç electrònic i distribució. Eslovènia ha establert com a prioritari la creació d’un hub logístic per a empreses internacionals interessades a introduir-se en el mercat de la UE. Juntament amb la modernització del ferrocarril i les carreteres, el pla eslovè de desenvolupament inclou 17.000 milions d’euros fins al 2030 per a la millora de les instal·lacions logístiques i de transport.

Consulta totes les dades sobre Eslovènia i les millors oportunitats que ofereix a la Nota Econòmica Eslovènia (document .PDF).