ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Milà
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Milà

Vols fer negoci a Itàlia?

Vols que la teva empresa es connecti amb el mercat italià? Vols aconseguir-hi nous clients i contactes? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Milà, apropem la teva empresa a una de les economies més sòlides d'Europa.

La teva oficina a Milà

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Milà està dirigida per Lluís Polo. Format en Dret, té una gran experiència en promoció empresarial internacional, especialment dins l’àmbit del disseny i el tèxtil. L’oficina de Milà es va obrir l’any 1988 i la completen dos consultors més.

L’oficina de Milà ha impulsat més d’un centenar de projectes des d’inicis de 2015, amb un gran protagonisme de les indústries del disseny. Això no obstant, l’economia italiana és molt diversificada. L’oficina d’ACCIÓ també treballa en projectes amb moltes empreses dels àmbits de l’alimentació, les indústries de l’experiència, els sistemes industrials o del bloc de la química, l’energia i els recursos.

Els serveis que les empreses catalanes contracten més sovint a l’oficina de Milà són els que les ajuden a entrar comercialment al mercat italià: cerca de clients, proveïdors i distribuïdors, estudis de mercat i construcció i seguiment d’agendes de contactes.

Milà

Ubicació

Montebello, 27

20121 Milà

Itàlia