Startup Capital
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Startup Capital, el primer accés al finançament

Un impuls definitiu per a la teva startup tecnològica

Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat. 

Si estàs començant i necessites finançament, Startup Capital et dona un impuls!

Estigues informat de les properes convocatòries de Startup Capital.

 

Startup Capital és un ajut directe de fins a 75.000 € per a startups tecnològiques de creació recent.

L’ajut s’ha de destinar a finançar actuacions derivades de l’execució del pla d’empresa, des de l’administració i gestió de les operacions de l’empresa fins al desenvolupament i comercialització dels productes i serveis.

Són despeses justificables les de personal, les d’inversió en materials i equipaments, les de lloguer d’espais, les de contractació de serveis legals, les d’elaboració d’estratègies de comunicació o les d’adquisició de llicències per a l’ús de softwares, entre d’altres.

 

Aquest ajut es dirigeix a startups d’entre tres mesos i tres anys de vida, que tinguin la tecnologia com a factor diferencial i que estiguin en fase inicial i necessitin un impuls per accedir a les primeres rondes de finançament privat.

 

  • L’ajut és en concurrència pública a fons perdut i no necessita aval.
  • S’atorga una quantitat mínima de 45.000 € i una màxima de 75.000 € per empresa.
  • L’import subvencionable pot arribar al 75%.
  • En cas que l’empresa ho sol·liciti, es pot lliurar una bestreta del 80% en el moment d’atorgar l’ajut, sense necessitat de garanties.