Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Silicon Valley

Vols fer negoci a Silicon Valley?

Silicon Valley "is different". Atreu milers de noves empreses cada any i és un dels pols d'innovació i competitivitat més importants del món. Si tens una start-up o una empresa innovadora i basada en tecnologia, l'oficina d'ACCIÓ a Silicon Valley és un "must".

Des de Silicon Valley t'ajudem a fer negoci a...

La teva oficina a Silicon Valley

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Silicon Valley està dirigida per Anselm Bossacoma. Resident als Estats Units des de 1996, és un gran coneixedor del particular ecosistema emprenedor i tecnològic californià. Tres consultors més completen l’oficina de Silicon Valley, que està situada a l’Innovation Center de la ciutat de San José, coneguda com la capital del Silicon Valley.

L’oficina d’ACCIÓ a Silicon Valley va obrir les seves portes l’any 1989, per connectar les empreses i startups catalanes al principal pol d’innovació digital del món. Des de 2015, l’oficina ha impulsat gairebé 150 projectes amb una alta presència del sector TIC-Mòbil. A més d’aquest àmbit, destaquen també els projectes amb empreses d’alimentació, sistemes industrials i indústries de l’experiència.

L’oficina de Silicon Valley està especialitzada a acompanyar la implantació d’empreses catalanes a la Costa Oest dels Estats Units. Ajuda a constituir-hi empreses, dóna serveis de plataforma virtual i de soft landing i selecciona personal especialitzat. També hi són importants els projectes d’innovació internacional.

Silicon Valley

Ubicació

4 N. Second St. Suite 210

San Jose, CA 95113

Califòrnia

Estats Units d'Amèrica