ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Mèxic DF
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Ciutat de Mèxic

Vols fer negoci a Mèxic?

Vols que la teva empresa es connecti amb Mèxic? Vols aconseguir nous clients, contactes i distribuïdors d'aquest país? Des de l'oficina d'ACCIÓ a Ciutat de Mèxic, apropem la teva empresa a la segona economia d'Amèrica Llatina.

La teva oficina a Ciutat de Mèxic

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Ciutat de Mèxic està dirigida per Gabriela Gándara. Mexicana i amb una completa trajectòria internacional, compta amb més de 15 anys d'experiència en l'assessorament d'empreses en els camps del comerç internacional i la inversió estrangera. Quatre consultors més completen l’oficina de Ciutat de Mèxic, que està situada en una de les principals avingudes de la megalòpoli mexicana.

L’oficina d’ACCIÓ a Mèxic va obrir l’any 1989, per ajudar les empreses a fer negoci amb el principal mercat llatinoamericà per a l’exportació catalana. Des de 2015, l’oficina ha impulsat més de 200 projectes, amb un protagonisme molt repartit entre empreses d’alimentació, de disseny, indústries de l’experiència, de química i energia i sistemes industrials.

Els serveis més contractats a l’oficina de Mèxic són de comercialització, implantació i missions empresarials.

Mèxic D.F.

Ubicació

Avda. Insurgentes Sur nº 600 – 301

Col. del Valle

03100 Ciutat de Mèxic

Mèxic