Oficina Exterior de Catalunya a Londres
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Londres

Vols fer negoci al Regne Unit i Irlanda?

Vols connectar la teva empresa a un dels pols d'innovació i competitivitat més potents del món? Aprofita l'Oficina exterior de comerç i inversions de Catalunya a Londres i troba-hi nous clients i col·laboradors.

Des de Londres t'ajudem a fer negoci a...

La teva oficina a Londres

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Londres està dirigida per Òscar Martí. Format en Ciències polítiques i relacions internacionals entre la Xina, Catalunya i Londres, compta amb més de 15 anys d'experiència en l'assessorament d'empreses en els camps del comerç internacional i la inversió estrangera. L’oficina d’ACCIÓ a Londres va obrir l’any 1989 i la completen quatre consultors més.

L’oficina de Londres connecta les empreses catalanes a un dels mercats més consolidats i una de les economies més dinàmiques i emprenedores del món. Hi treballen empreses de tots els sectors, amb especial protagonisme per a les empreses de l’alimentació, els sistemes industrials i les indústries del disseny.

Els serveis que les empreses catalanes contracten més sovint a l’oficina de Londres són els que les ajuden a penetrar al mercat britànic: cerca de clients, proveïdors i distribuïdors, estudis de mercat i construcció d’agendes de contactes. També és important el servei que ofereix d’innovació internacional.

Londres

Londres

Ubicació

17 Fleet Street, 2nd floor

Londres EC4Y 1AA

Regne Unit