ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Oficina Exterior de Catalunya a Washington
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Washington - Delegació davant Organismes Multilaterals

Vols fer negoci amb els organismes multilaterals a Washington?

Vols que la teva empresa aprofiti les oportunitats de negoci que generen al Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament, l'FMI i altres organitzacions globals? L'oficina d'ACCIÓ a Washington t'hi acompanya i ho farà possible.

La teva oficina a Washington

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Washington està dirigida per Sergi Mata. Format en Econòmiques i Administració d’empreses, té una vasta experiència en el terreny de la consultoria de negocis i en el desplegament de l’estratègia d’expansió internacional de les empreses catalanes. Tres consultors més completen l’oficina d’ACCIÓ a Washington, oberta l’any 2007, i que està estratègicament situada prop del Banc Mundial i del Banc Interamericà del Desenvolupament.

L’oficina d'ACCIÓ a Washington té una especialització concreta: ajudar les empreses catalanes a accedir a les licitacions que financen els organismes multilaterals amb seu a Washington D.C., com el Banc Mundial, la Corporació Financera Internacional (CFI), el Banc Interamericà del Desenvolupament (BID), l’Organització Panamericana de la Salut (OPS), l’Organització dels Estats Americans (OEA) o el Fons Monetari Internacional.

Les empreses d’indústries de l’experiència, de sistemes industrials i química, energia i recursos són les que més utilitzen els serveis d’aquesta oficina que, fonamentalment, du a terme projectes de contractació pública internacional.

Washington

Ubicació

1441 L St NW, 5th floor, suite 540

Washington DC 20005

Estats Units d'Amèrica