Contractació Pública Internacional
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Servei de contractació pública internacional

Accedeix al negoci de la compra pública internacional

T’agradaria accedir als mercats internacionals de contractació pública? Vols augmentar les teves vendes a clients públics? Des d’ACCIÓ t’ajudem a prioritzar mercats i sectors, a identificar els actors rellevants i potencials socis i a elaborar la millor estratègia per fer front al repte que impliquen les oportunitats internacionals de compra pública.

Amb els consultors especialitzats en licitacions, a Barcelona i des de la xarxa d’oficines exteriors, dissenyarem plans a mida que defineixin els millors canals per accedir al client públic i optimitzar-hi la teva presència.

Contacta'ns i accedeix a la compra pública internacional!

 

Els experts i consultors d’ACCIÓ, tant a Barcelona com a les 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya, definiran amb la teva empresa la millor estratègia per enfocar l’activitat internacional mitjançant diversos serveis:

 • Priorització de mercats i identificació d’oportunitats en funció del sector i tota la cadena de valor potencial.
 • Estudis de mercat per copsar el funcionament del sistema de la contractació pública en un país o mercat.
 • Organització i seguiment d’agendes de contactes amb interlocutors públics i privats, amb acompanyament per part del personal d’ACCIÓ.
 • Identificació dels interlocutors públics rellevants als mercats objectius.
 • Monitoratge de projectes, oportunitats i contactes per assegurar el millor posicionament local a partir d’un contacte permanent amb els agents econòmics clau de cada país o regió.
 • Missions exploratòries per conèixer països, les seves institucions públiques i agents privats.
 • Jornades tècniques de formació per accedir a projectes de compra pública.

 

Consulta'ns per conèixer-ne tots els detalls!

El Servei de contractació pública internacional t’ajuda en quatre etapes:

 1. T’assessorarem amb els experts en contractació pública internacional d’ACCIÓ i posarem en comú els objectius i necessitats de l’empresa.
 2. Analitzarem la viabilitat internacional i la prioritat de mercats i sectors: definirem el projecte a desenvolupar per les oficines exteriors.
 3. Et presentarem una proposta d’actuació, elaborada conjuntament amb les oficines exteriors, amb la definició de les tasques a executar, el calendari i el seu cost.
 4. Si t’encaixa la proposta d’actuació, l’executarem sobre el mercat o mercats escollits, amb plena dedicació dels professionals de les oficines exteriors i acompanyament des de Barcelona.

 

Contacta’ns per fixar una reunió gratuïta amb els nostres experts a Barcelona!

El Servei de contractació pública internacional s’adreça a qualsevol empresa establerta a Catalunya i amb potencial en el mercat de la compra pública internacional.

Qualsevol empresa industrial o de serveis pot accedir a aquest mercat en un ventall de sectors molt ampli, tot i que on més oportunitats apareixen és en sectors com: obra civil/infraestructures; green economy; solucions urbanes; TIC; salut o educació.

 

Si vols endinsar-te en el mercat de la compra pública internacional, contacta amb nosaltres! L’assessorament inicial és gratuït i només hauràs d’assumir el cost de la proposta d’actuació si t’encaixa i la vols portar a la pràctica.

Sol·licita’l!

El projecte europeu PPACT, cofinançat pel programa COSME, té com a objectiu millorar la participació de les pimes a licitacions internacionals en el sector de les smart cities

PPACT