ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Tornar a caminar amb ABLE Human Motion

Casos d'empresa   Alfons Carnicero, CEO i cofundador

ABLE Human Motion ha desenvolupat un exoesquelet robòtic per ajudar a les persones amb discapacitat a tornar a caminar. Aquesta startup de Barcelona és una de les seleccionades com a Catalonia Exponential Leaders 2022.

La startup barcelonina ABLE Human Motion ha desenvolupat una nova generació d'exoesquelets robòtics que tenen per objectiu facilitar la rehabilitació de persones amb lesions medul·lars i ajudar-les a tornar a caminar. Es tracta d’un projecte basat tecnologies avançades que ha comptat amb la col·laboració de centenars de pacients.

"El meu somni és poder veure els exoesquelets en el dia a dia de les persones amb discapacitat. Facilitant la mobilitat per creuar el carrer, per anar al súper o per anar al parc", explica el seu CEO i cofundador, Alfons Carnicero.

L'empresa ja ha desenvolupat vuit generacions diferents per evolucionar l'exoesquelet i ha creat un dispositiu lleuger, versàtil i fàcil d’utilitzar que vol anar més enllà de les clíniques i hospitals de rehabilitació. "Cada versió és millor que l’anterior. Hem anat incorporant tecnologies disruptives com la robòtica, la impressió 3D o la connectivitat", indica Carnicero.

ABLE Human Motion és una de les Catalonia Exponential Leaders 2022, una iniciativa d’ACCIÓ que distingeix les empreses catalanes més disruptives del moment.

Serveis relacionats

Catalonia Exponential Leaders

Les empreses catalanes més disruptives

Exponential Day

Aquest enllaç porta a un altre lloc web: Exponential Day

Reserva’t un lloc entre les empreses líders del futur

Pàgines relacionades