ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fòrum d'Inversió 2020

BitMetrics guanya el Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2020

La 25a edició del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ ha estat com sempre i, alhora, com no s'havia fet mai abans. En una edició 100% virtual, la startup BitMetrics, creadora d’una càmera amb IA per a braços robòtics, ha guanyat pel seu potencial de negoci, d'innovació i d'internacionalització. La seva ha estat la proposta guanyadora d'entre les 9 startups finalistes que han presentat els seus projectes davant un panel d'inversors nacionals i internacionals.

El Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2020 també ha premiat la trajectòria emprenedora de Julio Castro, CEO de Palobiofarma, per la seva extensa trajectòria creant i invertint en empreses innovadores i que fan un bé a la societat.

BitMetrics guanya el Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2020

Premis

Països Baixos, el país convidat

Marleen Evertsz
Marleen Evertsz
CEO de nxchange

Marleen Evertsz, CEO de nxchange, ha estat la keynote speaker del Fòrum d’Inversió 2020. Especialitzada en el desenvolupament de noves fórmules de finançament descentralitzades i digitalitzades per a petites empreses, Evertsz ha descrit els grans reptes de present i de futur de l'ecosistema innovador europeu. Descobreix-los!

A més, la seva experiència ens ha permès descobrir les claus d’un ecosistema com el d’Amsterdam i els Països Baixos, el país convidat d’aquesta edició. 

Descobreix, en un minut, el Fòrum d'Inversió més virtual que mai

Panel d'inversors

Ciències de la vida i salut

Diede Brunen
Associate

Clara Campàs
Managing Partner

Antonio Herce
Investment Associate

TIC

Edwin Hengstmengel
Partner

Sílvia Baró
Investment Manager

Sergio Pérez
Managing Director

Altres tecnologies

Peter van Gelderen
Partner

Roma Jelinskaite
Investment Manager

Darío Villena
Investment Analyst

Amb la col·laboració de: