ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Nigèria

El gegant africà no és només petroli

Oportunitats de negoci a Nigèria i a l'Àfrica subsahariana

Alimentació

Nigèria

Alimentació


La tecnologia agrícola a Nigèria

El sector agrícola ha mostrat taxes de creixement rècord durant el primer trimestre de 2022, d'un 3,1%. Nigèria va importar fertilitzants per un valor de més de 208 milions de USD i maquinària agrícola per 135 milions de USD. Existeixen diversos programes de suport impulsats pel Govern nigerià amb la col·laboració de diferents agències internacionals, com el programa Appeals, per exemple.

Amagar més opcions de La tecnologia agrícola a Nigèria
Maquinària i béns d'equip

Nigèria

Maquinària i béns d'equip


Automatització, eines, electrònica i tecnologia industrial a Nigèria

Nigèria té la base industrial més potent de la regió i és la segona potència industrial de l'Àfrica subsahariana, després de Sud-àfrica. Té una base industrial multisectorial, que inclou la indústria pesada.

Desplegar més opcions de Automatització, eines, electrònica i tecnologia industrial a Nigèria

El desenvolupament industrial de Nigèria no és nou, i, tot i que tradicionalment la indústria nigeriana s'ha centrat en productes assequibles per al mercat local, el país vol modernitzar les cadenes productives i incorporar tecnologies d'automatització i robotització industrial. És un mercat molt competitiu, però les tecnologies nínxol hi poden tenir cabuda sempre que responguin a una necessitat dels clients industrials en l'àmbit local.

Amagar més opcions de Automatització, eines, electrònica i tecnologia industrial a Nigèria
Salut i serveis sanitaris

Nigèria

Salut i serveis sanitaris


Tecnologia mèdica i de la salut a Nigèria

La crisi sanitària de la COVID-19 ha impulsat una demanda creixent per part del sector sanitari i de la salut, sobretot en l'àmbit de les tecnologies i els equipaments sanitaris.

Desplegar més opcions de Tecnologia mèdica i de la salut a Nigèria

Nigèria cerca solucions diferencials en equipaments de salut, diagnosi i de laboratori. El país disposa d'una xarxa potent d'hospitals, clíniques privades i centres de recerca. Existeix també un impuls per a la creació d'una xarxa de laboratoris i de centres de diagnosi. El segment de tecnologia de la salut i les seves innovacions poden trobar cabuda en el mercat. És necessari comptar amb un soci local potent i de confiança i registrar els productes amb la NAFDAC.

Amagar més opcions de Tecnologia mèdica i de la salut a Nigèria
Salut i serveis sanitaris

Ghana

Salut i serveis sanitaris


Salut animal a Ghana

Ghana està apostant per l'autosuficiència en carn de pollastre. La inversió en granges de pollastre i de porc està creixent i, alhora, la demanda de solucions de nutrició i salut animal.

Desplegar més opcions de Salut animal a Ghana

Ghana necessita importar solucions de salut i nutrició animal que permetin augmentar l'eficiència de les granges i reduir els costos de producció per a lluitar contra les importacions sovint més econòmiques de carn. Hi ha demanda de medicaments, solucions naturals (com alternatives als antibiòtics), vacunes, premescles per a l'alimentació d'animals i know-how per a millorar els processos de control sanitari de les granges i de les preparacions d'alimentació per a animals.

Amagar més opcions de Salut animal a Ghana

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?