ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Corea del Sud

El més ferotge dels tigres asiàtics

Oportunitats de negoci a Corea del Sud i a l'Extrem Orient

Paper, cartró i packaging

Corea del Sud

Paper, cartró i packaging


Oportunitats en l'embalatge verd (biodegradable, biomassa)

El Govern sud-coreà insta la indústria a utilitzar materials d’embalatge més ecològics, i més empreses se centren en la gestió de factors ASG per satisfer les creixents expectatives dels clients en matèria de protecció del medi ambient.

Desplegar més opcions de Oportunitats en l'embalatge verd (biodegradable, biomassa)

En els darrers 5 anys, el mercat dels envasos ha crescut ràpidament. La pressió tant del Govern com dels clients fa que la indústria canviï ràpidament i faci servir menys envasos tant amb finalitats industrials com comercials. També les empreses, especialment de béns de consum, utilitzen menys plàstics i adopten més materials ecològics a causa de la demanda dels clients i de la regulació més estricta del Govern. Els nous materials ecològics per als envasos i les solucions per a utilitzar menys materials d’embalatge són iniciatives molt prometedores per al mercat.

Amagar més opcions de Oportunitats en l'embalatge verd (biodegradable, biomassa)
Alimentació

Corea del Sud

Alimentació


Aliments alternatius/intoleràncies al gluten i la lactosa

Seguint la tendència mundial, el concepte d'alimentació vegana i de dieta saludable s'està estenent àmpliament a Corea del Sud. Per tant, les grans empreses de la indústria alimentària sud-coreana se centren en l'expansió en aquest mercat.

Desplegar més opcions de Aliments alternatius/intoleràncies al gluten i la lactosa

En comparació amb l'interès creixent i la població vegana, hi ha menys varietat d'aliments alternatius i aliments sense gluten/lactosa. Només uns quants grans productors d'aliments vegans dels EUA i Europa venen els seus productes a Corea del Sud. Per tant, considerem que hi ha una oportunitat de mercat perquè les empreses catalanes entrin al mercat sud-coreà. Segons l'associació Korea Vegan, hi ha més de 2.500.000 de vegans, una xifra 10 vegades més gran que la de 2008.

Amagar més opcions de Aliments alternatius/intoleràncies al gluten i la lactosa
Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Corea del Sud

Turisme, cultura, oci, esports i restauració


Continguts digitals, metavers

La indústria de continguts culturals de Corea del Sud es troba en el millor moment. Corea del Sud vol continuar innovant en les indústries musical, cinematogràfica i dels videojocs.

Desplegar més opcions de Continguts digitals, metavers

Corea del Sud ocupa la 7a posició mundial per mida de mercat, i s'estima que tindrà un valor de 70.900 milions de USD el 2023. L'era del metavers obre un nou ventall d'oportunitats. S'han creat nous reptes tecnològics que permeten desenvolupar el potencial del metavers. A més, se cerquen nous models de negoci, serveis i solucions davant de les noves formes de consumir cultura, lleure i turisme.

Amagar més opcions de Continguts digitals, metavers
Economia circular

Corea del Sud

Economia circular


Tecnologies de tractament i gestió de residus

Amb la regulació més estricta aplicada a partir del 2020 per a la gestió de residus i la tendència a l’economia circular, la indústria busca millors tecnologies i experiència per al medi ambient.

Desplegar més opcions de Tecnologies de tractament i gestió de residus

Com a estratègia de sortida de la pandèmia, el govern coreà llança el programa Green New Deal per reduir l'emissió i protegir millor el medi ambient de la indústria. S'espera que tingui més residus al país a causa de la prohibició del comerç de residus entre països. A causa de la regulació més estricta, la indústria augmentarà la inversió en tecnologia de tractament de residus, com ara residus mèdics/bio, residus de la construcció, residus químics, etc.

Amagar més opcions de Tecnologies de tractament i gestió de residus

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Corea del Sud: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial