ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Moure's per terra, mar i aire

Oportunitats de negoci vinculades a altres indústries del transport

Brasil

Brasil

Altres indústries del transport


Components per a la fabricació de vehicles ferroviaris

El programa Pro-Brasil (continuació del PPI) preveu que s'inverteixen més de 10 mil milions de USD durant els pròxims anys en la construcció i remodelació de les vies fèrries.

Desplegar més opcions de Components per a la fabricació de vehicles ferroviaris

En concret, s'espera dur a terme la construcció de 1.470 km de ferrovies noves i la remodelació d'altres 13.000 km ja existents. La prioritat són les xarxes de transport de càrregues (minerals i productes agrícoles). A més, hi ha diversos projectes d'expansió de les xarxes de metro a les principals capitals brasileres, com a mesura per millorar la mobilitat urbana.

Amagar més opcions de Components per a la fabricació de vehicles ferroviaris
Indonèsia

Indonèsia

Altres indústries del transport


Indonèsia, pla massiu d’infraestructures de transport

Amb més de 17.000 illes i una població a l’entorn dels 265 milions de persones, Indonèsia és possiblement el país més complex en termes de transport i logística, de manera que el transport és la primera prioritat del pla d’infraestructures nacional. La major part del pressupost nacional està destinada a la construcció de carreteres, amb la voluntat de construir el doble de kilòmetres que l’any 2019. A més, es construiran 6,9 Km de ponts, 239 Km de línies ferroviàries i tres aeroports. La major part dels projectes es finançaran amb estructures de tipus PPP, de cooperació publicoprivada.

Amagar més opcions de Indonèsia, pla massiu d’infraestructures de transport
Ruanda

Ruanda

Altres indústries del transport


Ruanda: l'oasi dels drons a l'Àfrica

Ruanda és un dels països del continent africà amb una política de braços oberts en l'adopció de noves tecnologies i en particular dels drons.

Desplegar més opcions de Ruanda: l'oasi dels drons a l'Àfrica

El govern de Ruanda ha situat la tecnologia al centre del desenvolupament del país de cara a convertir-lo en una economia de renda mitjana el 2050. Una de les tecnologies per donar solucions anomenades de “leapfrogging” són els drons. Ja sigui per distribuir medicaments a les zones rurals de difícil accés, per monitoritzar les infraestructures o millorar la mobilitat, Ruanda facilita les empreses innovadores de drons l’aterratge a un mercat petit però amb la seguretat jurídica i el potencial per ser la base per l’expansió a la resta del continent.

Amagar més opcions de Ruanda: l'oasi dels drons a l'Àfrica
Panamà

Panamà

Altres indústries del transport


Equips, tecnologia i consultoria per al transport urbà (autobús i metro)

Panamà té definits múltiples projectes d'inversió en les seves infraestructures de transport metropolità de passatgers i multimodals de mercaderies (xarxa viaria i ferroviària, ports marítims i aeroports).

Desplegar més opcions de Equips, tecnologia i consultoria per al transport urbà (autobús i metro)

Hi ha noves infraestructures de transport de mercaderies i de persones planificades: la construcció del quart pont sobre el canal de Panamà, la línia 3 del metro de Panamà o la construcció de la terminal logística de l'aeroport de Tocumen generen oportunitats de negoci per als sectors auxiliars de la indústria ferroviària (consultoria, supervisió i manteniment, recanvis i subministraments, etc.).

Amagar més opcions de Equips, tecnologia i consultoria per al transport urbà (autobús i metro)

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Altres indústries del transport: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial