ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

Com adaptar-se a les tecnologies i als canvis demogràfics

Oportunitats de negoci sobre educació, formació i serveis editorials

Argentina

Argentina

Educació, formació i serveis editorials


Segells de qualitat, interès en certificacions europees

La docència ha d'adequar el contingut a una proposta digital, a la necessitat d'adquirir plataformes i als estudis homologats amb Europa.

Desplegar més opcions de Segells de qualitat, interès en certificacions europees

Amb una gran disparitat entre províncies, el país constitueix un mosaic de subsistemes educatius amb característiques i problemes diferents, associats a les característiques de la població i al desenvolupament econòmic. La inclusió de les TIC és imprescindible al país per mitigar les desigualtats. L’aula connectada serà una prioritat; les plataformes d’educació a distància ja estaven creixent al 10% anual abans de la pandèmia.

Amagar més opcions de Segells de qualitat, interès en certificacions europees
Bolívia

Bolívia

Educació, formació i serveis editorials


La formació on-line creixerà al país. Interès en la convalidació d'estudis

A causa de la pandèmia, la formació online serà un sector que creixerà fortament al país. Hi haurà demanda per cursar assignatures/estudis d'altres centres formatius al món, fet que suposa una oportunitat per tancar acords amb universitats locals.

Desplegar més opcions de La formació on-line creixerà al país. Interès en la convalidació d'estudis

Les universitats i els centres de formació catalans tenen bona reputació al continent; una manera d'aprofitar-la, coincidint amb la pandèmia, és arribar a acords de col·laboració amb universitats locals per impartir assignatures que es puguin convalidar i que, a més, puguin tinguin el valor afegit de disposar d'una homologació europea.

Amagar més opcions de La formació on-line creixerà al país. Interès en la convalidació d'estudis
França

França

Educació, formació i serveis editorials


Edtech: e-learning i noves formes d'aprenentatge

La digitalització de l’economia afecta el sector educatiu francès d’una manera espectacular. Moltes empreses, institucions i universitats digitalitzen una part important de la seva formació.

Desplegar més opcions de Edtech: e-learning i noves formes d'aprenentatge

Actualment, a França, la proporció de formació professional que s’ofereix únicament de forma presencial és només del 19%. Les grans empreses franceses són les que més fan servir sistemes d’aprenentatge electrònic com a part de les seves estratègies de formació; de fet, el 92% han adoptat l’aprenentatge combinat. Al sector públic, el 70% de la formació s’imparteix mitjançant l’aprenentatge combinat. París és la segona ciutat EdTech d’Europa, després de Londres. De fet, l’Observatori francès d'EdTech comptabilitza 365 start-ups d'EdTech a França per a un mercat estimat en 89 milions d’euros.

Amagar més opcions de Edtech: e-learning i noves formes d'aprenentatge
Perú

Perú

Educació, formació i serveis editorials


Cal reforçar el sector de l'educació al Perú

Es necessita activar el sector de l'educació i totes les tecnologies associades, essencial per a la reactivació posterior a la COVID-19.

Desplegar més opcions de Cal reforçar el sector de l'educació al Perú

Al Perú, és necessari aportar noves tecnologies i nous tipus d'aplicacions. Les escoles al Perú són molt precàries en moltes ocasions sense cap mena de tecnologia i amb alumes que necessiten rebre educació moderna i de qualitat. S'obren moltes oportunitats per a la construcció d'escoles i subministrament d'equipament i de TIC específiques per a escoles de zones llunyanes.

Amagar més opcions de Cal reforçar el sector de l'educació al Perú

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Educació, formació i serveis editorials: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial