ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Acreditació de mentors en el marc de startup d’ACCIÓ pel període 2021-2023 (2a convocatòria)

TipusServei

Estat Fora de termini

Data de finalització15/10/2021

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

La finalitat d’aquest procés d’acreditació té com a objectiu contribuir a la competitivitat i creixement accelerat de les noves empreses catalanes, posant a la seva disposició a professionals altament qualificats per dur a terme aquest acompanyament en el creixement.

Des d’ACCIÓ, s’ofereix a les startups un assessorament especialitzat, de la mà d’un mentor, que és una persona de perfil emprenedor i amb experiència en liderar projectes de creixement empresarial, de manera que els puguin proporcionar una orientació i guia en aquestes fases de creixement. Aquesta relació es basa en la confiança, la professionalitat i el reconeixement de ser persones emprenedores que han passat per un procés similar de creixement empresarial.

Beneficiaris

Persones amb experiència com a emprenedors de les startups i en fer créixer empreses, que coneguin bé l'ecosistema de les Startups per a que actuïn com a facilitadors i connectin l'emprenedor amb d'altres persones i el ventall d'instruments que actualment hi ha disponibles, que poden ajudar a fer créixer les startups. 

Més informació

Referència legal RESOLUCIÓ EMT/1699/2021, de 28 de maig (DOGC Núm. 8424 publicat el 03-06-2021)

Contacte

Telèfon: 93 476 72 06