ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Next Generation EU - Concessió directa d'ajudes als projectes espanyols que hagin obtingut el Segell d'Excel·lència en la convocatòria de l'Accelerador del Consell Europeu d'Innovació

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 23/12/2021  

A qui s'adreça

Empreses

Concessió directa d'ajudes als projectes espanyols que hagin obtingut el Segell d'Excel·lència en la convocatòria de l'Accelerador del Consell Europeu d'Innovació del programa Horitzó Europa, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

La resolució s'emmarca en la inversió I5 denominada "Transferència de coneixement" del Component 17 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i contribuirà al compliment dels objectius associats a aquesta, d'acord amb la normativa reguladora del Mecanisme de Recuperació i Resiliència i del Pla de Recuperació.

Beneficiaris

PIMES.

Quantia

El pressupost màxim d'aquesta convocatòria és 20.000.000 d'euros.

Les ajudes es concediran sota la modalitat de subvencions. La quantia de les ajudes es determinarà en funció del cost finançable real del projecte i de la disponibilitat pressupostària, respectant el límit d'intensitat màxima del 70%.

Termini

El termini de presentació de les sol·licituds d'ajuda començarà el 25 de novembre de 2021 i finalitzarà el 23 de desembre de 2021, a les 12.00 hores del migdia.

Més informació

Referència legal BOE Núm. 275 del 17-11-2021