ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Acreditació de mentors en el marc d'empreses emergents (Start-up) per al període 2021-2023 (2a. convocatòria)

21154 - 21154_Acreditació de mentors en el marc d'empreses emergents (Start-up) d’ACCIÓ per al període 2021-2023 Departament d'Empresa i Treball accio

La finalitat d’aquest procés d’acreditació, té com a objectiu contribuir a la competitivitat i creixement accelerat de les noves empreses catalanes, posant a la seva disposició a professionals altament qualificats per dur a terme aquest acompanyament en el creixement.

Des d’ACCIÓ, s’ofereix a les startups un assessorament especialitzat, de la mà d’un mentor, que és una persona de perfil emprenedor i amb experiència en liderar projectes de creixement empresarial, de manera que els puguin proporcionar una orientació i guia en aquestes fases de creixement. Aquesta relació es basa en la confiança, la professionalitat i el reconeixement de ser persones emprenedores que han passat per un procés similar de creixement empresarial. La finalitat d’aquest procés d’acreditació, té com a objectiu contribuir a la competitivitat i creixement accelerat de les noves empreses catalanes, posant a la seva disposició a professionals altament qualificats per dur a terme aquest acompanyament en el creixement.

Llegiu-ne més

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert des de l’endemà de la publicació de la Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya fins el dia 15 d’octubre de 2021 a les 14:00h.

Què necessiteu fer?

Data actualització  04.01.2021