ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Cupons a la Competitivitat Empresarial any 2020

21879 - Cupons a la Competitivitat Empresarial any 2020 Departament d'Empresa i Treball accio

Ajuts dels cupons a la competitivitat empresarial.

Llegiu-ne més

Des de les 00:00 hores de l’endemà de la publicació fins a les 14:00 hores del dia 17 de novembre de 2020, o fins l'exhauriment de la dotació pressupostària dels ajuts.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Cupons en innovació i estratègia: Petites o mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya i un mínim de quatre anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut.

Cupons a la Indústria 4.0: Petites o mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya, i com a mínim amb 4 anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut, comptats a partir de la data d’inscripció de l’empresa al Registre Mercantil (o registre anàleg) o la data d’alta censal a Hisenda (model 036) en el cas d’empresaris individuals.

Cupons de Finançament, els beneficiaris són les PIMES.

Cupons Startup, s’han de complir els següents requisits:

  • Tenir personalitat jurídica pròpia, independent de la dels seus socis fundadors. No es consideren beneficiaris els empresaris individuals.
  • Que l’equip fundador siguin emprenedors, no pas empreses o institucions, i que aquests tinguin la majoria del capital de l’empresa (+50%).
  • Que hagin transcorregut més de sis mesos i menys de 10 anys des de la seva constitució a data de la sol·licitud de l’ajut, comptats a partir de la data d’inscripció de l’empresa al Registre Mercantil (o registre anàleg) o la data d’alta censal a Hisenda (model 036) en el cas d’empresaris individuals.
  • Que desenvolupa un producte, servei o model de negoci clarament innovador i té un alt potencial de creixement.

No es consideren beneficiàries les empreses de consultoria i les empreses que es dediquen al desenvolupament de software/apps per a tercers com a única proposta de valor.

Què necessiteu fer?

Data actualització  23.07.2020