• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

NUCLIS DE RECERCA INDUSTRIAL I DESENVOLUPAMENT EXPERIMENTAL, 2018. Nuclis d’R+D Internacionals (Programa Bilateral) Catalunya-Alemanya

20295 - NUCLIS DE RECERCA INDUSTRIAL I DESENVOLUPAMENT EXPERIMENTAL, 2018. Nuclis d’R+D Internacionals (Programa Bilateral) Catalunya-Alemanya Departament d'Empresa i Coneixement accio

Ajuts destinats a incentivar la realització d’activitats de R+D amb abast internacional i en el marc del programa “Bilateral Catalunya – Alemanya”.

Països elegibles: ALEMANYA

Llegiu-ne més

Termini de sol·licitud: fins al 6 de setembre del 2018

Empreses o agrupacions d’empreses amb establiment operatiu a Catalunya i que tinguin al menys un any de vida a data de la sol·licitud de l’ajut, comptat a partir de la data d’inscripció de l’empresa al Registre Mercantil (o registre anàleg).

No poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els agents del sistema d'R+D+I que únicament podran participar en el projecte dins de la partida de col·laboracions externes i sempre que realitzin tasques necessàries pel desenvolupament del projecte, la qual cosa haurà d'estar acreditada a la memòria del mateix.

 

 

Què necessiteu fer?

Data actualització 21.06.2018