ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
International eTrade
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

International eTrade

Aprofita els canals digitals per vendre a tot el món

Vols més informació del servei International eTrade?

Explica'ns el teu cas i t'assessorem!

International eTrade: els serveis

 • Sessions obertes

  Durant tot l’any, tens l’oportunitat de participar en sessions i tallers oberts amb l'objectiu de conèixer les millors estratègies per ampliar les teves vendes on-line al món a través de l’experiència de persones expertes. Descobreix les properes sessions!

 • eTrade Upgrade

  La formació és clau per començar a vendre de manera on-line al món. ACCIÓ i la Escuela de Organización Industrial t’ofereixen formacions gratuïtes per conèixer noves metodologies i eines pel disseny d’un pla d’internacionalització a través dels canals digitals.

 • Línies d'ajut

  ACCIÓ posa al teu abast línies d'ajut per millorar l'estratègia on-line internacional. Els Cupons International eTrade, en termes d'assessorament, i els Ajuts International eTrade a la implementació de nous projectes.

 • Acompanyament de les Oficines Exteriors

  A través de l'acompanyament de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ podràs validar la teva estratègia en el mercat de destí i connectar amb els proveïdors més adequats per posar-la en marxa. A quin mercat vols accedir? T’hi ajudem, sol·licita el servei!

Ajuts International eTrade

T’agradaria millorar els canals digitals de la teva empresa i incrementar la presència internacional? Necessites una empenta per fer-ho realitat? Els Ajuts International eTrade et permetran desenvolupar noves actuacions per impulsar projectes d’internacionalització digitals.

Tant si necessites contractar una agència de màrqueting per desenvolupar una estratègia digital al món o vols crear una nova pàgina web internacional per allotjar-hi una botiga on-line, aquests ajuts són l’empenta que necessites.

La convocatòria 2021 és tancada.

Què ofereixen?

Destinataris, condicions i sol·licitud

eTrade Upgrade: capacita't i fes el salt cap a la venda on-line internacional

L’entorn digital és un dels principals exponents d’evolució ràpida i constant. En un context com aquest, per vendre on-line a qualsevol lloc del món cal dominar-ne les eines i definir les millors estratègies per fer possible l’augment de vendes internacionals.

És per això que, ACCIÓ i la Escuela de Organización Industrial (EOI) organitzen cursos gratuïts* de capacitació a un grup de professionals seleccionats per conèixer noves metodologies i facilitar la internacionalització de les seves empreses en els canals digitals.

Actualment, tens al teu abast el nou curs de formació Estratègia d'internacionalització digital per empreses del sector moble i hàbitat i la segona edició de la formació Estratègia d'internacionalització per a empreses industrials i de serveis (B2B), dues oportunitats per fer un pas endavant cap a la venda on-line internacional. 

El període d'inscripció per a les formacions ha finalitzat.

Empreses del sector del moble i hàbitat

Empreses industrials i de serveis (B2B)

*Aquests cursos de formació estan impulsats per ACCIÓ i per la Escuela de Organización Industrial (EOI) i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ACCIÓ i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

Acompanyament de les Oficines Exteriors

oficines exteriors
Vols implementar una estratègia on-line internacional?

Sol·licita ara el servei amb les Oficines Exteriors

Logotip Unió Europea, Fondo social europeoLogotip de Gobierno de España, Ministerio de industria, comercio y turismo