ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Catalonia Trade Portal
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Catalonia Trade Portal

La informació que necessites per fer negoci a tot el món

Quins aranzels apliquen al teu producte a cada país concret? Quines llicències i controls necessites per introduir-lo específicament a un mercat o un altre? Quina és la documentació i els tràmits a complir? I si el que vols és importar, com pots saber quins països t’ofereixen més avantatges econòmics i administratius?

El Catalonia Trade Portal és la nova eina de capçalera de qualsevol empresa que vulgui fer negoci internacionalment. El punt de referència on trobaràs tota la informació que necessitis per a que el teu projecte no tingui fronteres.

Descobreix-lo!

Què ofereix?

El Catalonia Trade Portal és una completa plataforma digital que rastreja més de 800 fonts documentals d’arreu del món per posar a la teva disposició, de forma immediata, més de 30 tipus de recursos informatius per facilitar els teus processos de negoci internacionals.

Amb el Catalonia Trade Portal podràs conèixer:

  • Els principals països importadors del teu producte
  • Els controls i llicències necessaris per exportar o per importar
  • Els aranzels que apliquen al teu tipus de producte per cada país
  • Els principals importadors de cada país per a productes com el teu. O, el que és el mateix: els potencials clients que tens a cada mercat, a partir d’una base de dades de més de 100.000 importadors d’arreu del món
  • La documentació que has de tenir en compte per dur el teu producte a qualsevol racó del món
  • Diverses eines que t’automatitzen el càlcul dels costos d’importació o d’exportació
  • Estudis de mercat, tendències sectorials, guies de negoci, llistats d’empreses, estadístiques, fires o directoris empresarials relacionats directament amb el teu sector empresarial

A més, el Catalonia Trade Portal també t’ofereix la possibilitat de configurar-te alertes personalitzades per a nous estudis, tendències, licitacions públiques i tota mena d’informació que afectin al teus països d’interès o al teu sector.

Tant si estàs començant a exportar com si ja exportes regularment, el Catalonia Trade Portal és un punt de referència amb la informació clau, actualitzada i ben estructurada per a que facis negoci a tot el món. Descobreix-lo!

Com funciona?

El Catalonia Trade Portal és un servei online que ACCIÓ ofereix gratuïtament a les empreses catalanes per accelerar i facilitar el seu accés als mercats internacionals.

Per fer-lo servir només cal que et creïs un compte d’usuari amb un NIF empresarial vàlid. Si, a més, la teva empresa és usuària dels serveis avançats d’internacionalització d’ACCIÓ, podràs disposar d’un compte prèmium amb serveis addicionals.

Bona part de la documentació que trobaràs al Catalonia Trade Portal està en anglès, ja que prové de fonts internacionals.

Si ets una empresa catalana, crea’t un compte d’usuari i comença a aprofitar gratuïtament el Catalonia Trade Portal.

Atenció personalitzada

El Catalonia Trade Portal és un self service digital i immediat. Hi trobaràs centenars d’informacions valuoses.

Però si el que trobes no és suficient, si no tens prou clar com treure’n partit o vols una atenció més personalitzada, et recomanem la versió analògica i amb rostre humà del Trade Portal: l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització.

Consulta’n aquí els detalls i sol·licita el suport personalitzat que necessitis per a que cap barrera no t’aturi.