ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

AE Innova, la calor que fa el món més sostenible

Casos d'empresa   Raúl Aragonés, Chairman & Chief Business Development Officer

L’empresa catalana ajuda la indústria a reaprofitar la calor que genera per evitar el malbaratament energètic. Ser la guanyadora del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ 2017 ha estat un impuls per a la companyia a l’hora de tancar una ronda de finançament de 750.000 euros

Nascuda com a empresa derivada del departament de microelectrònica de la Universitat Autònoma de Barcelona, AE Innova reuneix un grup d’investigadors i enginyers compromesos a fer el planeta més sostenible. La manera d’aconseguir-ho és evitant el malbaratament energètic a través de la seva tecnologia innovadora, que permet reaprofitar la calor que genera la indústria per reincorporar-la a la xarxa elèctrica en forma d’energia.

L’any 2017 AE Innova va ser la guanyadora del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, un guardó que ha resultat un impuls important a l’hora de tancar al cap d’uns mesos una ronda de finançament de 750.000 euros que els ha de permetre accelerar el seu creixement i industrialitzar el producte. A més, l’empresa és l’única pime d’Europa sense consorci beneficiària del projecte Life de la Comissió Europea.

Serveis relacionats

Fòrum d'Inversió

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

P�gines relacionades