ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Real Deal Milk, Startup catalana de l’any 2022

Casos d'empresa   Zoltan Toth-Czifra, CEO Real Deal Milk

L’empresa Real Deal Milk ha guanyat el premi a la Startup catalana del 2022 durant la Catalan Pitch Competition organitzada per ACCIÓ.

12/12/2022

La startup Real Deal Milk ha desenvolupat un procés de fermentació de precisió per produir productes alimentaris amb les mateixes propietats que la llet, el formatge o els iogurts. "Substituïm les vaques per petits microbis, una manera de produir els mateixos materials que sortirien d'una vaca de manera natural. És un procés semblant a la fermentació de la cervesa o del pa, excepte que aquí no estem fent alcohol, estem fent productes lactis", apunta el CEO Zoltan Toth-Czifra.

Real Deal Milk, amb seu al Parc Científic de Barcelona, ha guanyat el premi a la Startup catalana de l'any després d'imposar-se a la Catalan Pitch Competition, organitzada per ACCIÓ, davant de 27 projectes emprenedors. "Guanyar aquest premi ens dona una mica més de visibilitat i ens obre moltes portes per a futures inversions", reconeix Toth-Czifra.

Aquesta competició, celebrada en el marc de les activitats d’ACCIÓ en el Tech Spirit Barcelona, va agrupar 27 startups de tres sectors diferents: salut i ciències de la vida, TIC i deep tech. Descobreix el catàleg amb les startups amb més potencial de Catalunya.

Serveis relacionats

ACCIÓ Startup Forum

El punt de trobada anual per als millors projectes emprenedors

Barcelona & Catalonia Startup Hub

El portal de les startups més disruptives. Busques innovació? Vols formar-ne part? Descobreix-lo!

Pàgines relacionades