ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Costa d'Ivori

Informes país

Costa d'Ivori ofereix oportunitats de negoci, entre d’altres, en els sectors de la química, l'alimentació i la maquinària els béns d'equipament.

Les exportacions catalanes se situen als 71 milions d'euros l'any 2021, amb productes com els plàstics, els aparells i material elèctric i el ciment.

Oportunitats de negoci a Costa d'Ivori

Oportunitats de negoci a Costa d'Ivori

Els proveïdors principals de Costa d'Ivori són la Xina, França i Nigèria. Aquestes són algunes de les principals oportunitats de negoci que ofereix Costa d'Ivori:

  • El sector químic a la Costa d'Ivori. La gran majoria dels productes químics a l'Àfrica Occidental s’importen a causa de la baixa producció local, que es limita, a nivell bàsic, a detergents, productes cosmètics, pintura i fertilitzants.
  • Importació de productes alimentaris a la Costa d'Ivori. El 2021, cinc de les partides més exportades per Catalunya a la Costa d'Ivori eren productes alimentaris: carn, productes làctics, fruita, verdura i cafè. El posicionament de les empreses catalanes a la Costa d'Ivori se centra en les oportunitats de negoci que ofereix la distribució alimentària moderna dirigida a la classe mitjana-alta.
  • Maquinària industrial i agrícola a la Costa d'Ivori. La Costa d'Ivori és la primera potència industrial de l'Àfrica occidental francòfona. Té una base industrial molt interessant en productes agroalimentaris, begudes, materials de construcció i cosmètica, etc.

Consulta totes les dades sobre Costa d'Ivori i les oportunitats de negoci que ofereix a la Nota Econòmica (document .PDF).