ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Les oportunitats en construcció i hàbitat a Ghana

Casos d'empresa   Florence Hiard, directora de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Ghana; Cedric Dogbegah, CEO d’Edric Group

El dèficit tant d’habitatge residencial com de construcció comercial obre la porta a les empreses catalanes que puguin aportar experiència i coneixement en aquest procés. Florence Hiard, directora d’ACCIÓ a Ghana; i Courage Dogbegah, CEO d’Edric Group n’analitzen la situació.

Ghana ja és la segona economia de l'Àfrica de l'oest, després de Nigèria; i manté una notable previsió de creixement econòmic. Florence Hiard, directora de l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Accra, presenta les característiques principals d'un mercat especialment interessant per a les empreses catalanes de l'àmbit de la construcció i l'hàbitat.

Una part important de la tasca de l'oficina d'ACCIÓ a Accra és el coneixement i els vincles establerts amb el teixit empresarial local. Aquest domini de la situació sobre el terreny és el que permet facilitar la trobada entre proveïdors catalans i empreses ghaneses com Edric Group. El seu CEO, Cedric Dogbegah, ens parla de la realitat d'aquest país i com fer negocis amb les empreses ghaneses.

Edric Group a Ghana

Una de les empreses catalanes que ja ha arribat a acords comercials amb Edric Group és el Grup Alvic.