ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a l'Aràbia Saudita

Informes país

Els productes catalans que més es venen a l’Aràbia Saudita són les peces de vestir, naps farratgers i els ous i la llet.

Oportunitats de negoci a l'Aràbia Saudita

L'energia i els recursos, les infraestructures, l'educació i els serveis editorials, les TIC i la química i els plàstics són els principals sectors per volum de negoci a l'Aràbia Saudita. Pel que fa al creixement, els sectors amb millors perspectives són la indústria farmacèutica i el turisme i l'oci.

Cal mencionar que el país importa principalment de la Xina, els Estats Units i els Emirats Àrabs mentre que Alemanya és el primer país importador europeu.

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix l'Aràbia Saudí:

  • Als saudites els agrada el menjar gurmet. L'Aràbia Saudita s'està obrint i el govern està disposat a fer créixer el sector de l'entreteniment per crear llocs de treball per a la seva població jove.
  • El consum massiu de petroli no és sostenible. El sector energètic de l’Aràbia Saudita serà testimoni d’una època de transformació digital d’alta velocitat, ja que una inversió de 90.000 milions de dòlars ha permès accelerar-ne els objectius de sostenibilitat de la Visió 2030, R+D i manufactura.
  • Iniciatives de transformació de les TIC a l’Aràbia Saudita. Saudi Vision 2030 té com a objectiu transformar l’Aràbia Saudita en un centre TIC competitiu a nivell mundial, amb tecnologies modernes i una societat de la informació capacitada.

Consulta totes les dades sobre l'Aràbia Saudita i les millors oportunitats que ofereix a la Nota Econòmica Aràbia Saudita (document .PDF).