ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Exponential Day #3

Exponential Day 3: Local leaders to disrupt the world

Recupera l’Exponential Day, una jornada que ha servit per inspirar-nos i conèixer les tendències disruptives que estan canviant l’status quo de l'economia i les empreses. En aquesta jornada hem descobert com fer una empresa invencible amb Alex Osterwalder i Alfons Cornella ens ha portat el bo i millor de les tendències globals més disruptives.

A més, hem conegut els nous Ajuts a projectes de disrupció empresarial i els Catalonia Exponential Leaders: les 16 empreses més disruptives de Catalunya. També hem escoltat l'experiència d'Advanced Air Mobility, Qilimanjaro, SEAT:CODE i Zyrcular Foods.

Catalonia Exponential

Keynote speaker: Alex Osterwalder

Alex Osterwalder
Alex Osterwalder
Transformador d'empreses

Construeix una empresa invencible

Saps què és una empresa invencible? Quins atributs ha de tenir? Alex Osterwalder, inventor del Business Model Canvas i cofundador de Strategyzer.com, ens explica com construir-la i com transformar la teva organització de manera pràctica.

Descobreix què són les empreses invencibles: aquelles que es reinventen constantment, que tenen models de negoci superiors i que van més enllà dels límits de la seva indústria.

Osterwalder (escriptor, emprenedor i conferenciant de referència) és un dels experts en innovació més influents del món i que ha canviat la manera de fer negocis. Una de les seves grans virtuts és la de simplificar conceptes complexes en models visuals i fàcilment comprensibles.

Recupera la seva ponència durant l'Exponencial Day 3.

La visió més disruptiva amb Alfons Cornella

Mapa de la disrupció a Catalunya i les tendències globals

Quines són les tendències globals que ho estan canviant tot? I les empreses catalanes més disruptives?

Guiats per Alfons Cornella, fundador de l’Institute of Next, fem un recorregut per conèixer les disrupcions tecnològiques i tendències globals més rellevants per a l’empresa. Ens parla dels canvis provocats per la intel·ligència artificial, la biotecnologia o les neurociències, entre d’altres, i dels líders mundials que estan capgirant el món.

Un ponència que també ens serveix per descobrir les empreses catalanes amb més capacitat de transformació.

Recupera la seva ponència!

Alfons Cornella
Alfons Cornella
Provocador d'innovacions

Catalonia Exponential Leaders: bones pràctiques de disrupció a Catalunya

La disrupció és present en tots els ecosistemes del món i Catalunya no n’és cap excepció. A través de la iniciativa Catalonia Exponential Leaders identifiquem i donem veu a projectes empresarials amb capacitat d’adaptació, transformació i d’impacte global en algun dels camps més rellevants del futur.

L’Exponential Day #3 és una oportunitat única per conèixer una selecció de les empreses més disruptives de Catalunya. En aquesta taula rodona coneixeràs els projectes de quatre d’aquestes empreses de sectors i models molt diferents:

  • Advanced Air Mobility, una startup que treballa en el disseny d’un cotxe volador.
  • Quilimanjaro, procedent de la recerca és pionera a Europa en el camp de la computació quàntica.
  • SEAT:CODE, el braç de SEAT per la concepció de nous serveis digitals.
  • Zyrcular Foods, sorgida d’un gegant del sector carni i creadora d'una nova línia de negoci en la producció de proteïna alternativa.

Recupera la taula rodona dels Catalonia Exponential Leaders!

 

 

Descobreix els continguts de totes les edicions de l'Exponential Day