ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Kuwait

Informes país

Les exportacions catalanes a Kuwait han crescut un 2,2% el 2020 fins a arribar als 85 milions d'euros. Principalment, Catalunya comercialitza al país peces de vestir, perfumeria i cosmètica i maquinaria.

Oportunitats de negoci a Kuwait

Els principals sectors per volum de negoci a Kuwait són l’energia, les infraestructures i la construcció i les TIC i la digitalització de la indústria. Per altra banda, els sectors més destacats per creixement de negoci el 2020 són els serveis de mobilitat, la cosmètica, la mobilitat ferroviària i l’electrònica i material elèctric.

Pel que fa a les importacions, els productes més importats són la maquinària i béns d’equip, TIC i digitalització de la indústria i automoció que provenen principalment de la Xina, els Estats Units, els Emirats Àrabs Units i el Japó.

 

Aquestes són algunes de les oportunitats de negoci internacional que ofereix Kuwait: 

  • Kuwait està en procés de renovar el seu sector sanitari. Els kuwaitians pateixen taxes elevades d'obesitat, diabetis i moltes altres malalties no transmissibles. Les necessitats d'atenció sanitària a Kuwait evolucionen amb rapidesa, en línia amb el seu perfil econòmic i poblacional canviant. El govern busca orientar els recursos de manera més adequada, i sembla que el sector privat assumirà un paper més important en la prestació d’atenció sanitària.
  • Kuwait revela estratègia tecnològica darrere la Smart Cities Vision 2035. Les xarxes de fibra òptica, una tecnologia clau en el sector de les telecomunicacions, són una part essencial de l'estratègia de ciutats intel·ligents que s'està desenvolupant com a part de la visió de diversificació econòmica de Kuwait per al 2035. El govern kuwaitià inverteix milions de dòlars en projectes que l’ajudaran a assolir els objectius del New Kuwait 2035 Plan. 

 

Consulta totes les dades sobre Kuwait i les millors oportunitats que ofereix a la Nota Econòmica Kuwait (document pdf)