ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Integrated Systems Europe (ISE)

Exposa la teves solucions tecnològiques a l’ISE

Tens una empresa o una startup que ofereix productes o serveis del sector audiovisual? T’agradaria participar al congrés més important d’aquest àmbit? Participa a l’Integrated Systems Europe (ISE) i presenta les teves solucions tecnològiques vinculades a l’àudio o el vídeo (AV) en un dels estands del pavelló de Catalunya.

De l’1 al 4 de febrer de 2022, l’ISE torna a Barcelona amb l’objectiu de recuperar l’esperit pre-pandèmia (més de 80.000 participants i 1.300 expositors) i mostrar les empreses més innovadores i els proveïdors de tecnologia més importants del món. Totes elles treballen en àmbits com la realitat virtual, les plataformes de gestió de continguts, el mapping 3D o la producció audiovisual, entre d’altres.

Enguany, a més, les startups catalanes del sector hi tindran un paper destacat i podran gaudir d’un espai per exposar-hi la seva tecnologia.

 

La sol·licitud d'estands a l'ISE 2022 ha tancat. Tens dubtes o vols més informació? Contacta'ns!

2004
Any de la 1a edició de la fira

53,7%
Expositors enfocats a oferta B2B
(edició 2020)

42,9%
Assistents amb decisió final de compra
(edició 2020)

L'ISE i el seu compromís amb Barcelona

Daria Tataj
Mike Blackman
Director de l'ISE

 

El congrés Integrated Systems Europe (ISE), la fira més important del món de l’àmbit audiovisual, aterra per primera vegada a Barcelona en un format que combina la presència física i els esdeveniments virtuals. “Vam venir a Barcelona perquè és una ciutat de base tecnològica, amb moltes startups i empreses importants establertes aquí”, apunta Mike Blackman, director de la fira.

Tot i el format híbrid i amb menys estands físics del que és habitual, els assistents tenen l’oportunitat de veure empreses líders dels sector com Panasonic o Barco, entre d’altres. Segons Blackman, això és una senyal del compromís amb Barcelona i Catalunya i del creixement del sector de cara als proper anys. Recupera l'entrevista!