S'han trobat 2.286 resultats
-
Millorant la societat amb inversions d'impacte
Taula Rodona
Aquest Esmorzar de Finançament presenta en clau de taula rodona el debat entre Xavier Pont, director general de la fundació Ship2B, Roger Valsells, inversor en diverses iniciatives socials; i Carol Rius, emprenedora a Manremyc, que treballa per a l'eradicació de la tuberculosi a l'Índia.
22/09/2015
-
Storytelling: marques que creen contes col·laboratius
Jordi Pi
La percepció de les marques ha canviat en el segle XXI, igual que la comunicació. S'ha passat de la publicitat que feia nosa a la comunicació immersiva.
12/09/2015
-
El pla de negoci: el que no t'ensenyen els llibres
Joan Riera
No hi ha esperit millor que el de l'emprenedor. Aquesta és la premissa de Joan Riera, professor a l'ESADE Business School, que té ben clar que la millor manera per aprendre en aquesta vida és mirant de tirar endavant una idea de negoci.
12/09/2015
-
El cicle vital de l'emprenedor
Albert Riba
A Albert Riba, soci d'Inpreneur, no li interessen tant els projectes empresarials com els propis emprenedors. És important ser conscients del nostre cicle vital com a empresaris per poder prevenir les caigudes i assolir els èxits.
12/09/2015
-
Sense vendes no hi ha negoci
Joan Riera
La majoria de companyies fracassen per causa d'una mala previsió de vendes. El desconeixement o falta d'atenció a la gestió comercial cau com una llosa sobre el negoci, i és que, avui dia, el client no ve sol, sinó que se l'ha d'anar a buscar, i és més expert i exigent que mai.
12/09/2015
-
Eines de gestió del coneixement per innovar
Joaquim Carbonell
Treballar entre un equip divers i multidisciplinar, apostar per ambients col·laboratius, assumir riscos... Per innovar, cal obrir la ment i alçar la vista cada dia.
12/09/2015
-
Wuaki.tv, l'start-up catalana que competeix amb iTunes o Netflix
Josep Mitjà
Josep Mitjà parla de la seva experiència en aixecar finançament per a la start-up d'èxit Wuaki.tv, un videoclub en línia fundat a Barcelona el 2007 juntament amb Jacinto Roca, i des de 2012 a mans del grup gegant japonès Rakuten.
11/09/2015
-
7 receptes d'èxit per innovar internacionalment
Setmana de la Internacionalització 2015
Condor, Digital Legends, Metalquimia, Europastry, Zanini, Reig-Jofre i Fluidra, ofereixen les reflexions i testimonis sobre el seu procés de creixement internacional.
08/09/2015
-
Tradicions i costums antigues catalanes, noves experiències turístiques
Thaïs Zorrilla i Ricard Sanz
VÍVELUS és una startup que forma part del Pla Embarca d'Start-Up Catalonia a Girona. Vívelus comercialitza experiències basades en oficis, tradicions, cultura, llegendes i artesania de cada zona, que les persones viuen en primera persona, convertint-se en protagonistes.
04/09/2015
-
Getupcode: el portal que connecta programadors i CTO
Joan Miquel Espada
Getupcode és una startup que forma part del Pla Esprint d'StartUp Catalonia. Getupcode és una comunitat en línia de programadors i directors de tecnologia de les empreses per tal que ambdós sectors professionals puguin contractar-se a través d'Internet de forma fàcil, ràpida i segura.
07/08/2015
-
Cardionlive, història d'una nova joint venture a Lleida
Rafa Ramírez i Alex Surroca
Use-It i Neosalus són dues start-ups que formen part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a Lleida.
31/07/2015
-
Woodys Barcelona: moda, ulleres i fusta
Josep Dosta
Woodys Barcelona és una startup que forma part del Pla Embarca de Start-Up Catalonia a la Catalunya Central.
24/07/2015
-
5 dubtes que no et vas plantejar en constituir la societat
Deloitte
Iniciar un negoci requereix d'una sèrie de decisions que s'han de prendre tenint en compte totes les possibles conseqüències. De la mà de Deloitte, els experts Pablo Santos, associat principal de l'Àrea de Laboral; Daniel Paes, associat sènior de l'Àrea de Mercantil; i Rubén Castillo, associat sènior de l'Àrea de Fiscal, resolen en aquest Esmorzar de Finançament tots els dubtes relacionats amb la decisió de constituir-se en societat.
21/07/2015
-
Áreas, innovar per adaptar-se en un mercat ràpid i exigent
Áreas
Xavier Torrents, director d'Innnovació d'Áreas, té clar que innovar ha de ser el pa de cada dia, i mai millor dit, en un context gastronòmic actual on el pa, per exemple, s'enduu bona part de les mirades. I és que a Áreas, la innovació és un factor fonamental per la competitivitat i és clau a l'hora de dissenyar i conceptualitzar nous productes, nous projectes, noves marques, nous layouts i nous sistemes de venta.
20/07/2015
-
Aprèn a viure amb la incertesa
Miquel Pujadas
Tutor de startup especialitzat en empreses agroalimentàries, també col·labora en aquest camp amb Creacció, agència d'innovació, emprenedoria i coneixement a Osona.
16/07/2015
Total de pàgines: 153