• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oportunitats de negoci a Tailàndia

Informes país

Les exportacions catalanes a Tailàndia acumulen diversos anys consecutius de creixement amb un paper destacat per a productes com la maquinària, les manufactures de fosa de ferro i acer i els vehicles.
Oportunitats de negoci a Tailàndia

Són diversos els sectors que ofereixen bones oportunitats de negoci a Tailàndia per a les empreses catalanes. Entre ells destaquen els següents:

1. Paper, cartró i packaging: Tailàndia és un dels principals exportadors mundials d'agroproductes. El mercat domèstic de Tailàndia és relativament petit, no obstant això, el país ho compensa amb escreix perquè és un dels principals exportadors internacionals del sector, sobretot en productes poc elaborats (arròs, tonyina, marisc, pinya i pollastre), però també en productes elaborats i precuinats.

2. Salut i equipaments mèdics: Tailàndia va ser el primer país de la regió asiàtica a desenvolupar el turisme mèdic, amb el primer centre acreditat JCI i actualment en té 61. A Tailàndia, especialitats com la cirurgia cosmètica, l’ortopèdia, la cardiologia, la medicina reproductiva i la cirurgia espinal estan ben desenvolupades i requereixen d'equipaments de primer ordre per mantenir el país al més alt nivell de competitivitat enfront dels seus competidors regionals.