ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Es posa en marxa el nou clúster CataloniaBio & HealthTech

L’assemblea general de socis del clúster ha escollit Jaume Amat (CEO d’Specipig) nou president de l’entitat, que neix fruit de la integració de CataloniaBio i HealthTech Cluster.

Imatge per defecte

• L’assemblea general de socis del clúster ha escollit Jaume Amat (CEO d’Specipig) nou president de l’entitat, que neix fruit de la integració de CataloniaBio i HealthTech Cluster.


•  El nou clúster, que forma part del programa Catalonia Clústers d’ACCIÓ, agrupa més de 150 empreses, hospitals, centres de recerca i universitats catalanes.

 

L’assemblea general de socis del nou clúster CataloniaBio & HealthTech ha escollit aquest dijous la primera presidència i junta directiva de l’entitat després de la integració dels clústers CataloniaBio i HealthTech Cluster el passat desembre. El fundador i CEO d’Specipig, Jaume Amat, ha estat escollit com el primer president del clúster, mentre que els vicepresidents seran Lluís Chico (soci director de NEOS Surgery), Maribel Bergés (cofundadora i CFO d'Spherium Biomed (vicepresidencia segona) i Àngel Alonso (director general de Vecmedical).

D’aquesta manera es posa en marxa el CataloniaBio & HealthTech, amb seu al Parc Científic de Barcelona, que agrupa més de 150 empreses, hospitals, centres de recerca i universitats catalanes. Són des de microempreses fins a pimes i grans corporacions que desenvolupen producte (medicaments, dispositius mèdics, test de diagnòstics, etc.), serveis científics i no científics així com generadores de coneixement. Així, l’objectiu de l’entitat és enfortir la competitivitat del sector de la salut a través de la promoció de la convergència entre la biofarma, les tecnologies mèdiques i la salut digital.

L’entitat, que forma part del programa Catalonia Clústers d’ACCIÓ –l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa-, aglutina en total 30.000 treballadors i es consolida com un dels clústers més grans del programa. De cara els propers mesos, destaquen activitats organitzades per l’entitat com el CataloniaBio & HealthTech International Markets Day el proper mes de març i una missió empresarial a Boston a l’abril. Es tracta de dues iniciatives que compten amb el suport d’ACCIÓ.

El nou clúster, que forma part del programa Catalonia Clústers d’ACCIÓ, agrupa més de 150 empreses, hospitals, centres de recerca i universitats catalanes.

Serveis relacionats