ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Corea del Sud

El més ferotge dels tigres asiàtics

Oportunitats de negoci a Corea del Sud i a l'Extrem Orient

Tèxtil i moda

Corea del Sud

Tèxtil i moda


Cuir vegà, material sostenible i roba d'exterior, activa i fàcil de portar

Últimament els clients estan més conscienciats amb la moda ecològica i sostenible per al medi ambient. Com que el consum ètic és tendència, els consumidors prefereixen comprar roba fabricada amb materials sostenibles.

Desplegar més opcions de Cuir vegà, material sostenible i roba d'exterior, activa i fàcil de portar

Les marques de moda ràpida també aposten per la moda sostenible, atès que els consumidors estan oberts a provar roba nova feta amb matèries primeres orgàniques o reciclades. El mercat de la roba activa de les generacions més joves sembla tenir més possibilitats ara per ara. Els fabricants de teixits ecològics o marques de roba sostenible de Catalunya poden entrar al mercat sud-coreà.

Amagar més opcions de Cuir vegà, material sostenible i roba d'exterior, activa i fàcil de portar
Paper, cartró i packaging

Corea del Sud

Paper, cartró i packaging


Oportunitats en l'embalatge verd (biodegradable, biomassa)

El Govern sud-coreà insta la indústria a utilitzar materials d’embalatge més ecològics, i més empreses se centren en la gestió de factors ASG per satisfer les creixents expectatives dels clients en matèria de protecció del medi ambient.

Desplegar més opcions de Oportunitats en l'embalatge verd (biodegradable, biomassa)

En els darrers 5 anys, el mercat dels envasos ha crescut ràpidament. La pressió tant del Govern com dels clients fa que la indústria canviï ràpidament i faci servir menys envasos tant amb finalitats industrials com comercials. També les empreses, especialment de béns de consum, utilitzen menys plàstics i adopten més materials ecològics a causa de la demanda dels clients i de la regulació més estricta del Govern. Els nous materials ecològics per als envasos i les solucions per a utilitzar menys materials d’embalatge són iniciatives molt prometedores per al mercat.

Amagar més opcions de Oportunitats en l'embalatge verd (biodegradable, biomassa)
Economia circular

Corea del Sud

Economia circular


Tecnologies de tractament i gestió de residus

Amb la regulació més estricta aplicada a partir del 2020 per a la gestió de residus i la tendència a l’economia circular, la indústria busca millors tecnologies i experiència per al medi ambient.

Desplegar més opcions de Tecnologies de tractament i gestió de residus

Com a estratègia de sortida de la pandèmia, el govern coreà llança el programa Green New Deal per reduir l'emissió i protegir millor el medi ambient de la indústria. S'espera que tingui més residus al país a causa de la prohibició del comerç de residus entre països. A causa de la regulació més estricta, la indústria augmentarà la inversió en tecnologia de tractament de residus, com ara residus mèdics/bio, residus de la construcció, residus químics, etc.

Amagar més opcions de Tecnologies de tractament i gestió de residus
Tèxtil i moda

Corea del Sud

Tèxtil i moda


Productes per a nadons

Possibles productes de mobles o cotxets prèmium. També hi ha interès en productes diaris de nadó com gots, plats o productes de bany, entre d'altres.

Desplegar més opcions de Productes per a nadons

Els productes prèmium per a nadons, com els cotxets, cadires i llits, tenen un preu més alt. Això es deu a un augment del nombre de famílies amb un sol fill i a un alt interès en la salut i el respecte pel medi ambient, fets que porten a una concentració del consum de productes prèmium per a nadons.
Segons les indústries relacionades, la mida del mercat de productes per a nadons el 2020 va superar els 4.000 milions de wons. Gairebé es va duplicar respecte als 2.400 milions de 2015. Sobretot, les expectatives d'un mercat nou estan augmentant per la diversificació de productes per a nens, els preus alts, els productes d'alta gamma i els patrons de consum canviants i més ecològics. La sostenibilitat i l'ecologia ara es tornen essencials.

Amagar més opcions de Productes per a nadons

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Corea del Sud: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial