ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Corea del Sud

El més ferotge dels tigres asiàtics

Oportunitats de negoci a Corea del Sud i a l'Extrem Orient

Videojocs

Corea del Sud

Videojocs


Videojocs a Corea del Sud, un dels mercats més importants a nivell global

La indústria del videojoc coreana és un sector dinàmic que ha tingut un impacte significatiu globalment. Aquesta indústria té una base forta pròpia al país.

Desplegar més opcions de Videojocs a Corea del Sud, un dels mercats més importants a nivell global

Ocupa el quart lloc al mercat global i els continguts coreans representen el 70 % a l'estranger posicionant-se com un dels mercats més importants a nivell global. La indústria del videojoc al país és madura i competitiva, però evoluciona contínuament adaptant les tecnologies i les tendències més noves. Empreses capaces d'oferir jocs AR/VR, blockchain, metavers, NFT o les tecnologies rellevants podran tenir oportunitat de col·laborar amb la indústria coreana. Paral·lelament, el mercat d'Indie està en auge.

Amagar més opcions de Videojocs a Corea del Sud, un dels mercats més importants a nivell global
Moble i hàbitat

Corea del Sud

Moble i hàbitat


Demanda de mobles d'alta gamma per a llars

Noves possibilitats de productes prèmium de decoració i disseny d'interiors (mobles i llar) dirigits a la generació jove.

Desplegar més opcions de Demanda de mobles d'alta gamma per a llars

Tot i que el mercat de l'habitatge i el disseny estan desaccelerant a mesura que les persones passen menys temps a casa després de la pandèmia, la demanda de productes d'alta gamma es manté elevada. Les vendes de la categoria d'habitatge prèmium dels distribuïdors en línia van augmentar un 20 % en comparació amb l'any 2021. Les marques prèmium europees (il·luminació, cadires, etc.) són atractives per al mercat coreà.

Amagar més opcions de Demanda de mobles d'alta gamma per a llars
Alimentació

Corea del Sud

Alimentació


Alimentació a Corea: un sector obert a la cultura europea.

S'espera que sigui important que el mercat d'aliments coreà sigui seleccionat per la generació MZ de 2030, que valora el «consum de venjança» i «l'experiència de consum digital» mentre satisfà les necessitats de salut i comoditat.

Desplegar més opcions de Alimentació a Corea: un sector obert a la cultura europea.

Tot i que ja hi ha empreses catalanes i espanyoles al mercat d'alimentació a Corea, els importadors coreans estan disposats a buscar nous productes del sector de l'alimentació, ja que els consumidors estan més exposats a la cultura europea. Especialment, després de la pandèmia de la Covid-19, ha augmentat el consum dels productes de preparació fàcil i casolana com ara els Home Ready Meal, a més de productes que es consideren «millors» per a la salut, com per exemple, entre d'altres, els següents: menjars i begudes d'origen vegetal i sense gluten, i menjars «funcionals» com els suplements proteics, entre d'altres.

Amagar més opcions de Alimentació a Corea: un sector obert a la cultura europea.
Tèxtil i moda

Corea del Sud

Tèxtil i moda


Moda sostenible, materials sostenibles. Moda Upcyclying

Els consumidors coreans estan més conscienciats de la moda ecològica i sostenible. Hi ha oportunitat en cooperacions en la fabricació de productes tèxtils ecològics i biodegradables; per exemple, en el sistema de reciclatge i la tecnologia.

Desplegar més opcions de Moda sostenible, materials sostenibles. Moda Upcyclying

La indústria estima que el mercat nacional de moda i tèxtils ecològics ronda els 7 milions de dòlars o el 2 % del mercat total. S'espera que continuï creixent, a causa, però, de la manca de tecnologia relacionada amb tèxtils biodegradables i reciclats, així com la manca d'un sistema de reciclatge de la roba de rebuig.
El govern coreà intenta orientar-se a desenvolupar aquesta indústria i donar suport a la transformació sostenible de la indústria tèxtil i de la moda. Amb aquesta finalitat, se centra en els tres objectius següents: 1) compres públiques i expansió del mercat de tèxtils ecològics 2) desenvolupament de biodegradació, reciclatge i tecnologia tèxtil i 3) gestió d'ecosistemes de circulació de residus i recursos tèxtils.

Amagar més opcions de Moda sostenible, materials sostenibles. Moda Upcyclying

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Corea del Sud: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial