ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Suïssa

Un país capdavanter en consum i tecnologia

Activitats i missions sobre Suïssa i l'Europa occidental

Consulta la informació d'activitats anteriors

Divendres, 07 d’octubre 2022

Oportunitats de negoci a Suïssa i a l'Europa occidental

Alimentació

Suïssa

Alimentació


Productes gurmet i vins

Com succeeix a Alemanya, l'oferta de productes gurmet catalans a Suïssa sol quedar eclipsada pels productes locals i, sobretot, d'Itàlia i França, gràcies a les respectives campanyes contínues de promoció i posicionament que han fet al llarg dels anys. Per tant, cal enfortir la marca de Catalunya amb un èmfasi informatiu creixent, a través d'accions de difusió de coneixement (com ara l'edició de Weine aus Katalonien celebrada a Zuric) sobre els productors i els matisos regionals del sector gurmet català, o l'organització de degustacions personalitzades.

Amagar més opcions de Productes gurmet i vins
Indústria farmacèutica

Suïssa

Indústria farmacèutica


Indústria farmacèutica a Suïssa

Més d’una tercera part de les exportacions suïsses provenen de la indústria farmacèutica, factor que la converteix en un dels principals contribuents a l’economia suïssa.

Desplegar més opcions de Indústria farmacèutica a Suïssa

La proximitat a institucions de recerca ofereix un entorn ideal per a la investigació i la innovació especialitzada. El sofisticat sistema sanitari de Suïssa també ofereix condicions ideals com a mercat de proves i vendes en el qual es poden llançar productes. Gràcies al reconeixement internacional dels seus alts estàndards de qualitat, Suïssa és adequada per ser una prova estratègica de mercat i introduir-hi nous serveis mèdics i productes.

Amagar més opcions de Indústria farmacèutica a Suïssa
Cosmètica, benestar i economia silver

Suïssa

Cosmètica, benestar i economia silver


Productes per a la cura de la pell en auge

El mercat de cosmètics a Suïssa creix cada any i els productes de cura personal són la categoria en la qual gasten més diners els clients suïssos.

Desplegar més opcions de Productes per a la cura de la pell en auge

Probablement a causa de la pandèmia per la covid-19, les vendes de productes per a la cura de la pell van augmentar un 145% en comparació amb el mateix període de l'any anterior. La tendència més clara és: menys maquillatge i més cura. Les categories que han despuntat són les "DIY", especialment en el comerç al detall en línia, els productes per a les ungles, per a la cura dels peus i de depilació. Aquest últim va registrar un creixement de la facturació del 230 per cent, la cura dels peus va superar l'abast amb un 255 per cent.

Amagar més opcions de Productes per a la cura de la pell en auge
Construcció sostenible i infraestructures

Regne Unit

Construcció sostenible i infraestructures


Equilibrant desigualtats regionals

El febrer de 2022, el Ministeri de Levelling Up, a càrrec de posar fi a les desigualtats regionals del país, s’ha compromès a destinar recursos a noves infraestructures i equipaments. Per exemple, d’aquí al 2030, un 40 % la inversió pública en R+D fora del sud-est del país (pol tradicional de desenvolupament econòmic). En el mateix període es vol assegurar que la resta de sistemes de transport públic local del país s'acostin als estàndards de Londres, que la gran majoria del país disposi d’accés a la banda ampla 5G, així com centrar els esforços educatius del Govern en les zones més desfavorides del país.

Amagar més opcions de Equilibrant desigualtats regionals

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci?