ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Austràlia

L'economia amb les previsions de creixement més optimistes

Oportunitats de negoci a Austràlia, al sud-est asiàtic i a Oceania

Indústria farmacèutica

Austràlia

Indústria farmacèutica


Austràlia, plataforma per entrar al mercat xinès

La COVID-19 ha fet augmentar el consum de vitamines que milloren els nivells d’immunitat. Austràlia és una bona plataforma per a la indústria farmacèutica catalana per arribar als mercats asiàtics, grans consumidors de suplements.

Desplegar més opcions de Austràlia, plataforma per entrar al mercat xinès

La creixent demanda de complements vitamínics a l'Àsia ha impulsat el creixement de les exportacions australianes, fins a representar un 48,8% del total de la producció local, gràcies a la proximitat a la regió, la feblesa del dòlar australià, els acords de lliure comerç i la bona reputació dels productes australians (normativa i control de producció molt estrictes). Existeix una bona oportunitat per a les empreses catalanes per acabar el procés de fabricació a Austràlia, obtenir la certificació de producció local i després poder introduir els productes en el mercat asiàtic.

Amagar més opcions de Austràlia, plataforma per entrar al mercat xinès
Construcció sostenible i infraestructures

Austràlia

Construcció sostenible i infraestructures


Enginyeries i consultories en infraestructures

Les grans constructores espanyoles estan desenvolupant molts projectes d’infraestructura i construcció a Austràlia, i és una bona oportunitat per a enginyeries catalanes.

Desplegar més opcions de Enginyeries i consultories en infraestructures

Els governs estatals estan invertint en la construcció de vies ràpides de connexió entre els suburbis i els centres econòmics i financers de les ciutats. Un exemple d'aquesta inversió serien projectes com el Westconnex i el Western Harbour Tunnel and Beaches Link a la ciutat de Sydney, que esdevindrà una artèria cabdal per al vehicle d'ús privat que facilitarà l'accés dels residents de la zona oest al centre de la ciutat i a les platges del nord.

Amagar més opcions de Enginyeries i consultories en infraestructures
Matèries primeres i transformació del metall i altres materials

Austràlia

Matèries primeres i transformació del metall i altres materials


Infraestructures d'abastiment d'aigua potable

Nous projectes d’inversió que inclouen l’elevació de la presa de Wyangala a prop de Cowra, Nova Gal·les del Sud; el projecte Rookwood Weir a Rockhampton, QLD, i el programa d’irrigació del nord d’Adelaida, al sud d’Austràlia.

Desplegar més opcions de Infraestructures d'abastiment d'aigua potable

El pressupost 2021-22 inverteix fins a 258 milions de dòlars, que inclouen 160 milions de dòlars per millorar la xarxa d’aigua nacional, dels 3.500 milions de dòlars del National Water Grid Fund per a la construcció de projectes nous i d'ampliació, d’infraestructura d’aigua amb l'objectiu de crear un sistema més resistent i segur per a Austràlia i els seus problemes de sequera.

Amagar més opcions de Infraestructures d'abastiment d'aigua potable
Economia circular

Austràlia

Economia circular


Inversió en plantes de reciclatge i recuperació de residus

El govern federal australià està finançant amb 190 milions de dòlars un pla per dotar el país de nova infraestructura de reciclatge, ja que busca desviar més de deu milions de tones de residus de l’abocador i crear 10.000 llocs de treball.

Desplegar més opcions de Inversió en plantes de reciclatge i recuperació de residus

El pla, anomenat Fons de Modernització pel Reciclatge (Recycling Modernisation Fund), requereix un finançament coincident dels estats i territoris. El govern federal espera atraure 600 milions de dòlars d’inversió privada, cosa que aportarà al pla una xifra total d’aproximadament 1.000 milions de dòlars australians. En aquesta línia, el govern de Victòria (capital Melbourne), és el primer dels 6 estats que ja han obert un pla d’inversions per al sector, dotat en 300 milions AUD$ per als propers 10 anys.

Amagar més opcions de Inversió en plantes de reciclatge i recuperació de residus

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Austràlia: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial