ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Austràlia

L'economia amb les previsions de creixement més optimistes

Oportunitats de negoci a Austràlia, al sud-est asiàtic i a Oceania

Maquinària i béns d'equip

Austràlia

Maquinària i béns d'equip


Maquinària per a la construcció, la mineria, forestal i agrícola

El 2019, les importacions de maquinària i de béns d’equip per a la mineria i la construcció van superar els 4.200 milions d'AUD.

Desplegar més opcions de Maquinària per a la construcció, la mineria, forestal i agrícola

Es calcula que les importacions de maquinària per a la construcció i la mineria representen un 74,6% de la demanda interna australiana entre el 2020 i el 2021. Les importacions han crescut en un 10,4% anual durant els darrers cinc anys, fins als 6.800 milions de dòlars el 2021. Els principals mercats dels quals Austràlia importa inclouen els Estats Units, el Japó, Alemanya i Finlàndia. Altres sectors que també importen la maquinària de fora són el sector agrícola i forestal, que va importar maquinària per valor de 2.700 milions d'AUD (2019), i el sector de l'alimentació, que va importar maquinària per al processament i envasat d’aliments per un valor de 1.900 milions d'AUD (2019).

Amagar més opcions de Maquinària per a la construcció, la mineria, forestal i agrícola
Electrònica i electricitat

Austràlia

Electrònica i electricitat


Productes d'automatització elèctrica i altres equips elèctrics

El valor de les importacions ha augmentat un 7,9 % anual en els darrers cinc anys, fins als 6.800 milions de dòlars. En conseqüència, es preveu que les importacions representin el 77,5 % de la demanda interna durant l'any en curs.

Desplegar més opcions de Productes d'automatització elèctrica i altres equips elèctrics

La penetració d'importacions ha augmentat perquè els clients nacionals adquireixen productes d'empreses estrangeres a preus més baixos que tenen costos de fabricació substancialment més baixos. La Xina representa la major font de competència d'importació per als actors de la indústria local, atès que representa gairebé el 40 % de les importacions de la indústria. Les importacions també provenen en bona part d'economies avançades, com els Estats Units, Alemanya i Àustria. Els fabricants d'aquests països s'especialitzen en la producció de productes d'automatització d'energia tecnològicament avançats i altres equips elèctrics.

Amagar més opcions de Productes d'automatització elèctrica i altres equips elèctrics
Turisme, cultura, oci, esports i restauració

Austràlia

Turisme, cultura, oci, esports i restauració


Futbol i pàdel, nous esports en auge

Esports abans minoritaris com el futbol o desconeguts com el pàdel, estan creixent en demanda. Alhora, hi ha una demanda creixent de preparadors físics, fisioterapeutes esportius i professionals relacionats amb esports com el tennis o la natació.

Desplegar més opcions de Futbol i pàdel, nous esports en auge

La majoria de les indústries del sector (clubs, centres, entrenadors i apostes, entre d'altres) han crescut durant els últims cinc anys, atès que els consumidors han augmentat la despesa en activitats relacionades amb l'esport i el visionament esportiu. Les principals fonts de creixement han estat l'augment del valor dels acords de drets de retransmissió i la creixent popularitat de les plataformes d'apostes esportives. No obstant això, el creixement del sector s'ha vist limitat per la pandèmia de la COVID-19 i les restriccions d'aforament d'espectadors, que han fet disminuir els ingressos un 1,2 % el 2020-2021. El 2022 s'espera que els ingressos augmentin un 1,4 % anual i arribin als 12 800 milions de dòlars.

Amagar més opcions de Futbol i pàdel, nous esports en auge
Altres indústries del transport

Austràlia

Altres indústries del transport


El raïl s'imposa a les ciutats com a sistema de mobilitat de persones

El 85 % de la població australiana viu concentrada a les ciutats, que tenen un diàmetre extens amb nuclis de negocis que concentren l'activitat econòmica i financera.

Desplegar més opcions de El raïl s'imposa a les ciutats com a sistema de mobilitat de persones

L'encariment de la benzina, els elevats preus de l'aparcament, els grans col·lapses de circulació i la creixent consciència social a favor del medi ambient han portat les metròpolis a desenvolupar plans de mobilitat interurbana ambiciosos que inclouen el desenvolupament d'infraestructures com el metro de Sydney i Melbourne, el desenvolupament del metro lleuger a les ciutats mitjanes (Brisbane i Perth) i les millores en els trens de rodalies.

Amagar més opcions de El raïl s'imposa a les ciutats com a sistema de mobilitat de persones

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Austràlia: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial