ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Austràlia

L'economia amb les previsions de creixement més optimistes

Oportunitats de negoci a Austràlia, al sud-est asiàtic i a Oceania

Altres indústries del transport

Austràlia

Altres indústries del transport


L'aposta pel rail com a sistema de transport prioritari

El 85% de la població australiana viu concentrada a les ciutats, que tenen un diàmetre extens amb nuclis de negocis que concentren l'activitat econòmica i financera.

Desplegar més opcions de L'aposta pel rail com a sistema de transport prioritari

L'encariment de la benzina, els elevats preus de l'aparcament, els grans col·lapses de circulació i la creixent consciència social en favor del medi ambient han portat les metròpolis a desenvolupar plans de mobilitat interurbana ambiciosos que inclouen el desenvolupament d'infraestructures com el metro de Sydney i Melbourne, el desenvolupament del metro lleuger en les ciutats mitjanes (Brisbane, Perth) i les millores en els trens de rodalies.

Amagar més opcions de L'aposta pel rail com a sistema de transport prioritari
Construcció sostenible i infraestructures

Austràlia

Construcció sostenible i infraestructures


Enginyeries i consultories en infraestructures

Les grans constructores espanyoles estan desenvolupant molts projectes d’infraestructura i construcció a Austràlia, i és una bona oportunitat per a enginyeries catalanes.

Desplegar més opcions de Enginyeries i consultories en infraestructures

Els governs estatals estan invertint en la construcció de vies ràpides de connexió entre els suburbis i els centres econòmics i financers de les ciutats. Un exemple d'aquesta inversió serien projectes com el Westconnex i el Western Harbour Tunnel and Beaches Link a la ciutat de Sydney, que esdevindrà una artèria cabdal per al vehicle d'ús privat que facilitarà l'accés dels residents de la zona oest al centre de la ciutat i a les platges del nord.

Amagar més opcions de Enginyeries i consultories en infraestructures
TIC i transformació digital

Austràlia

TIC i transformació digital


Ciberseguretat i fintech

El resultat de combinar un país amb un fort sistema bancari i un efervescent ecosistema de start-ups és l'emergència d’un dels ecosistemes fintech més potents del món.

Desplegar més opcions de Ciberseguretat i fintech

La inversió dels quatre grans bancs australians alimenta la constant creació de start-ups del sector fintech i la seva posterior adquisició. Paral·lelament, creix la necessitat de les empreses de protegir-se dels atacs cibernètics, especialment les grans empreses financeres i d'assegurances han de subcontractar serveis de seguretat, i més del 75% del mercat està controlat per empreses estrangeres que operen des d’Austràlia.

Amagar més opcions de Ciberseguretat i fintech
Indústria farmacèutica

Austràlia

Indústria farmacèutica


Austràlia, plataforma per entrar al mercat xinès

La COVID-19 ha fet augmentar el consum de vitamines que milloren els nivells d’immunitat. Austràlia és una bona plataforma per a la indústria farmacèutica catalana per arribar als mercats asiàtics, grans consumidors de suplements.

Desplegar més opcions de Austràlia, plataforma per entrar al mercat xinès

La creixent demanda de complements vitamínics a l'Àsia ha impulsat el creixement de les exportacions australianes, fins a representar un 48,8% del total de la producció local, gràcies a la proximitat a la regió, la feblesa del dòlar australià, els acords de lliure comerç i la bona reputació dels productes australians (normativa i control de producció molt estrictes). Existeix una bona oportunitat per a les empreses catalanes per acabar el procés de fabricació a Austràlia, obtenir la certificació de producció local i després poder introduir els productes en el mercat asiàtic.

Amagar més opcions de Austràlia, plataforma per entrar al mercat xinès

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Austràlia: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial